نمی شود که ما این همه از راه اندازی کسب و کار های کوچک بگوییم و هیچ راه حلی هم به آن ها ندهیم. وقتی هم که می خواهیم به آن ها راه حلی بدهیم، این موضوع را در نظر نگیریم که درباره یک کسب و کار بزرگ یا متوسط که سرمایه دارانی پشت آن هستند صحبت نمی کنیم، بلکه درباره مثلا یک هنرمند عادی و با استعداد صحبت می کنیم که می خواهد کار هایش را به نمایش بگذارد. چنین شخصی به یک نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی نیاز دارد تا بتواند با حداقل امکانات، کسب و کار کوچک خودش را راه اندازی کند و اگر توانست در کارش موفق بشود، حال به سراغ پلن های گران تر طراحی سایت بیاید. حال با ما همراه باشید تا چند مورد از این نرم افزار های عالی برای طراحی سایت بدون کدنویسی را به شما معرفی کنیم.
میخوای بعدا بخونی ؟
دانلــــــود PDF
فهرست
C
نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی
C
10 نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی
آشنایی با انواع خدمات طراحی سایت تابان شهر
مشاهده خدمات
نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی
قبل از اینکه وارد این مبحث بشویم باید متوجه بشویم که دقیقا داریم درباره چه چیزی صحبت می کنیم. مگر طراحی سایت بدون کدنویسی هم امکان دارد؟ بله. مگر سایتی هست که کد نداشته باشد؟ خیر. پس چگونه این کار امکان پذیر است؟ یک سری نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی به تازگی در سرتاسر وب یافت می شوند که این کار را برای ما ممکن کرده اند. درست است که این نرم افزار ها طراحی سایت منحصر به فرد و کاملا حرفه ایی ارائه نمی دهند، اما برای کسانی که تازه اول کار راه اندازی کسب و کارشان هستند و خیلی هم کارشان بزرگ نشده است، همین مورد می تواند کافی باشد. خصوصا وقتی این اشخاص معمولا بودجه بسیار زیادی ندارند و صرف نمی کند که بخواهند پول طراح، برنامه نویس، محتوا نویس و سئو کار را بدهند. اینجاست که این نرم افزار ها خودشان را نشان می دهند.
اما یک چیز را همچنان باید در نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی در نظر داشته باشیم و آن هم این است که اولا این نرم افزار ها صرفا برای شروع کار هستند و نمی توانیم از آن ها انتظارات زیادی داشته باشیم، دوم اینکه برای مخاطب ایرانی، این نرم افزار ها محدودیت های خودشان را دارند و نمونه های با کیفیت داخلی هم آنقدری پیدا نمی شود که بتوانیم روی آن ها حساب کنیم. در نتیجه باید به همین موارد بسنده کنیم و سعی کنیم اصول مدیریت یک سایت را در همین نرم افزار ها یاد بگیریم. در نهایت بالاخره یا خودمان این کار را یاد خواهیم گرفت و یا اینکه توسعه و طراحی سایتمان را به دست افراد متخصص خواهیم سپرد. در هر صورت، همراه ما باشید که با هم نگاهی به این نرم افزار ها بیندازیم و نقطه شروع کسب و کارمان را کلید بزنیم.
10 نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی
WIX
گل سر سبد نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی ویکس است و فکر هم نمی کنیم که حالا حالا ها رقیبی بتواند محبوبیت WIX را از او بگیرد. در حال حاضر در سال 2022 ویکس یکی از بهترین سایت های بدون کدنویسی است که هم بسیار User-Friendly (کاربر پسند) است و هم امکانات بسیار زیادی را در اختیار ما قرار می دهد.
نکات مثبت:
- به اندازه کافی برای کسانی که تازه سایت ساختن را شروع کرده اند آسان است.
- دست کاربر را در طراحی سایت باز می گذارد و فیچر های قابل سفارشی سازی دارد.
- دارای یک ابزار درگ اند دراپ (Drag-and-drop) برای طراحی سایت است.
- با امکاناتی که ارائه می دهد، این امکان را برای شما فراهم می کند که سایت خودتان را به یک سایت فروشگاهی تبدیل کنید.
نکات منفی:
- زمانی که سایتتان را طراحی کردید، دیگر امکان عوض کردن قالب را ندارید و اگر بخواهید این کار را بکنید باید همه چیز را از اول شروع کنید.
- چیز هایی مانند Uptime سایت، آپدیت ها و پلتفرم های هاستینگ سایت دست شما نیستند.
Squarespace
همه ما می دانیم که یک وب سایت خوب، وب سایتی است که گشت و گذار در آن راحت باشد. وب سایت هایی که سردرگم کننده باشند، گشت و گذار در آن ها سخت باشد و از نظر ظاهری هم جذابیتی نداشته باشند، اصلا به دل کاربر نخواهند نشست. پس اگر سادگی و مینیمال بودن جزو انتخاب های شماست یکی از موارد نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی یعنی Squarespace همان چیزی است که به دنبال آن هستید.
نکات مثبت:
- دارای قالب های بسیار زیبا و متنوع برای انواع کسب و کار ها و موضوعات می باشد.
- سئو سایت آن درون سازی شده است و ابزار های بررسی آماری را نیز به شما ارائه می دهد.
- فیچر های بازاریابی زیادی ارائه می دهد.
- خدمات مشتریان آن نیز بسیار عالی می باشد.
نکات منفی:
- Autosave ندارد، یعنی شما هر تغییری که در سایت انجام می دهید را باید خودتان ذخیره کنید و نباید انتظار داشته باشید که نرم افزار آن را به صورت خودکار ذخیره کند.
- امکانات شخصی سازی زیادی مانند ویکس به شما نمی دهد و دست شما کمی نسبت به WIX در آن بسته تر است.
Webflow
بیایید حالا که از نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی صحبت می کنیم، باز هم حرفه ای بودن را در نظر بگیریم و به فکر مخاطبانی هم باشیم که درست است شاید تخصصی در طراحی سایت ندارند، اما وسواس زیادی روی حرفه ای بودن سایتشان دارند. Webflow برای چنین کسانی ساخته شده است. یک نرم افزار عالی برای افراد خلاق که دوست دارند دستشان در طراحی باز باشد و اصلا می خواهند از این نرم افزار، یک دریچه ورود به دنیای طراحی سایت برای خودشان بسازند.
نکات مثبت:
- دارای قالب های بدون کد نویسی اما به شدت قابل سفارشی سازی می باشد.
- برای طراحی فروشگاه اینترنتی و کسب و کار های پویا بسیار مناسب است.
- مهم نیست چه پلنی را در آن انتخاب کنید، همه پلن های این نرم افزار برای سایت شما گواهینامه SSL را که مربوط به امنیت سایت شماست، در نظر می گیرند.
نکات منفی:
- استفاده از این نرم افزار نسبت به نرم افزار های رقیب کمی سخت تر است. (البته این برای کسانی که با پیچیدگی مشکلی ندارند نمی تواند یک نکته منفی باشد)
- این نرم افزار پلن های گران تری نسبت به رقبای خود دارد.
Zyro
ما برای افرادی که بودجه نسبتا خوبی دارند Webflow را معرفی کردیم و برای کسانی هم که چنین بودجه ای ندارند، Zyro را معرفی می کنیم. یک نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی ارزان قیمت که برای یکی از شرکت های معتبر ارائه دهنده هاست یعنی Hostinger است. این نرم افزار برای کسانی مناسب است که می خواهند با کمترین قیمت، یک طراحی سایت جمع و جور برای کسب و کار کوچک خودشان داشته باشند.
نکات مثبت:
- کاملا برای کسب و کار های کوچک مناسب است.
- هیچ کارمزد پرداخت یا کمیسیون فروشی از شما نمی گیرد.
- یک سری ابزار های مناسب برای AI Branding دارد و ادیتور Drag-and-Drop آن هم بسیار آسان است.
نکات منفی:
- مقیاس پذیری خیلی بالایی ندارد و اطلاعات زیادی از کاربران شما به شما نمی دهد.
- بعد از اینکه طراحی سایت شما انجام شد، دیگر نمی توانید قالب خودتان را عوض کنید و برای این کار، مجبور هستید که دوباره همه چیز را از اول شروع کنید.
Shopify
هرچقدر هم که دیگر موارد نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی فیچر های خوبی برای سایت های فروشگاهی ارائه بدهند، همه می دانند که گل سر سبد چنین نرم افزار های مخصوص فروشگاه اینترنتی چیزی جز Shopify نیست. اگر مثل بنده نویسنده خیلی اهل گشت و گذار در Youtube باشید، احتمالا تبلیغات این فروشگاه ساز آنلاین را دیده اید و واقعا هم چیز هایی که در تبلیغاتش درباره آن می گویند درست است.
نکات مثبت:
- همان اندازه که برای فروشگاه های کوچک مناسب است، برای فروشگاه های بزرگ نیز انتخاب خوبی محسوب می شود.
- آپشن های پرداخت بسیار زیادی دارد و بیش از 3000 اپلیکیشن را پشتیبانی می کند.
- دارای امکان فروش چند پلتفرمی است.
- خدمات مشتریان بسیار خوبی هم دارد.
نکات منفی:
- قیمت ها در آن پنهان است (اینجا منظور قیمت کارمزد هاست) و کارمزد های بالایی نیز دریافت می کند. نصب اپلیکیشن های آن نیز متاسفانه پولی می باشد.
- ویرایش کردن در این نرم افزار کمی مشکل است و ممکن است هرکسی نتواند در همان اوایل کار، با آن به خوبی کار بکند.
Ghost
گول نام ترسناک Ghost به معنی “روح” را نخورید، این نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی اصلا چیز ترسناکی نیست. این سایت در سال 2013 با یک کمپین فاندینگ Kickstarter تاسیس شد و ماموریت آن هم این است که یک سری ابزار منبع باز برای خبرنگاران مستقل و نویسندگان فریلنسر ارائه بدهد تا آن ها بتوانند تاثیر خودشان را در آینده رسانه به خوبی بگذارند. این نرم افزار مناسب برای کسانی است که می خواهند خبرنامه، امکان ثبت نام و از این دست امکانات تعامل با مخاطب را در سایتشان داشته باشند.
نکات مثبت:
- یک انتخاب خوب برای نویسندگی، بلاگ نویسی و خبرنامه نویسی محسوب می شود.
- دانلود آن رایگان و است و تمام سفارشی سازی ها و ویرایش های آن نیز در پلن های اولیه رایگان است. (جا دارد بگوییم که پلن های رایگان آن هم واقعا بد چیزی نیستند!)
- پلن های پیشرفته آن قیمت معقولی دارند و بیشتر برای مدیریت هاستینگ ها می باشند.
- امکانات سئویی درون سازی شده حرفه ای دارد و مناسب برای کسانی است که می خواهند در موتور های جست و جو نیز موفق ظاهر بشوند.
نکات منفی:
- فروشگاه اپلیکیشن ندارد.
- امکاناتی برای سایت های فروشگاهی هم ندارد. (اصلا برای ساخت یک فروشگاه مناسب نیست و هدفش صرفا جذب صاحبان سایتی است که می خواهند در سایت خودشان بلاگ نویسی انجام بدهند و بس!)
GetResponse
وقتی شما می خواهید یک کسب و کار یا برندی برای خودتان داشته باشید، بازاریابی ایمیلی یکی از آن دسته کارهاییست که باید به آن توجه کنید. این نرم افزار به شما کمک می کند که کمپین های ایمیلی داشته باشید و بتوانید از طریق ایمیل با مخاطبان خود در ارتباط باشید.
نکات مثبت:
- یک پلتفرم آسان برای بازاریابی ایمیلی یا همان Email Marketing می باشد.
- آپشن های زیادی برای طراحی به شما می دهد.
- با Etsy نیز همسان است و برای کسانی که با این امکان کار می کنند، امکانات خوبی فراهم می کند.
نکات منفی:
- پلن های ارزان تر آن آپشن های بسیار محدودتری دارند.
- کاربران برای اینکه بتوانند از ایمیل های پرداختی استفاده کنند، باید حتما گران ترین پلن را خریداری کنند.
Softr
Softr از بین این موارد نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی که معرفی می کنیم در یک سطح دیگر و با یک رویکرد دیگر است. این نرم افزار نه تنها به شما اجازه ساخت یک سایت را می دهد، بلکه این نرم افزار به شما قابلیت ساخت وب اپلیکیشن و پورتال وب را نیز می دهد. کار کردن با این سایت ساز بسیار راحت است و این نرم افزار با Airtable کار می کند و پیشنهاد می کنیم که قبل از کار کردن با آن، درباره Airtable نیز کمی مطالعه کنید.
نکات مثبت:
- استفاده از آن بسیار راحت است و نرم افزار انعطاف پذیری می باشد.
- به کاربران اجازه ساخت وب اپ و وب سایت را به راحتی می دهد.
- دارای داشبورد ها و فرم های آنلاین متنوع برای پرداخت است.
- نسخه رایگان آن امکانات خوبی در اختیار شما قرار می دهد.
- پشتیبانی از کاربران و خدمات مشتریان خوبی هم دارد.
نکات منفی:
- تحت هیچ شرایطی هیچ تخفیفی برای پلن های پولی اش نمی گذارد.
- سفارشی سازی بلوک های محتوایی بسیار محدود است.
- کسانی که بخواهند خودشان کد هایی به سایتشان اضافه کنند باید حتما از پلن های پولی استفاده کنند.
Sheet2Site
می خواهید با Google Sheet یک وب سایت برای خودتان بسازید؟ Sheet2Site دقیقا مناسب شماست. این نرم افزار برای کسانی است که می خواهند از طریق گوگل شیت اقدام به ساخت سایت کنند.
نکات مثبت:
- تنظیماتی بسیار آسان و بدون نیاز به ذره ای کدنویسی دارد.
- تطابث گوگل شیت شما به وب سایتتان را فقط با 3 کلیک انجام می دهد.
- چندین قالب از پیش طراحی شده دارد تا بتوانید وب سایت خودتان را به سرعت بسازید.
نکات منفی:
- با هیچ ابزار دیگه ای به جز گوگل شیت همسان نیست.
- اصلا برای ساخت سایت فروشگاهی مناسب نمی باشد.
Carrd
این نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی یعنی Carrd برای کسانی مناسب است که می خواهند سایت های تک صفحه ای یا صرفا یک لندینگ پیج بسازند. اگر می خواهید به راحتی یک لندینگ پیج یا صرفا یک سایت تک صفحه ای بسازید، کارد مناسب ترین انتخاب برای شما می باشد.
نکات مثبت:
- قیمت آن به طبع بسیار پایین است!
- قالب های متنوع بسیار زیاد دارد.
- رابط کاربری آن بسیار تمیز و کاربر پسند است.
نکات منفی:
- آزادی عمل زیادی به شما نمی دهد.
سخن پایانی
در اینجا چند نرم افزار طراحی سایت بدون کدنویسی را به شما معرفی کردیم. با وجود اینکه بیشتر آن ها نرم افزار های خوبی بودند و شاید حتی به شما بگویند که برای کسب و کار های متوسط و بزرگتان هم مناسب هستند، اما هیچوقت هیچ چیز جای یک سایت اختصاصی را نمی گیرد. خصوصا زمانی که شما بخواهید تبدیل به یک برند یا کسب و کار بزرگ بشوید. برای همین هم پیشنهاد ما به شما این است که از این نرم افزار ها صرفا برای شروع کار استفاده کنید و فکر بلند مدتی برای آن ها نداشته باشید. همیشه یادتان باشد، سایت شما نماینده شما در دنیای وب است و باید چیزی باشد که درخور اسم برند شما باشد. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید.
منبع:
Websiterating