آشنایی با کامپوننت های کاربردی Vue

آشنایی با کامپوننت های کاربردی Vue

در این بخش دانلود رایگان فیلم آموزش آشنایی با کامپوننت های کاربردی Vue را آماده کرده ایم که توسط Jeffrey Way از مجموعه آموزشی Laracasts به زبان انگلیسی در ۲ ساعت تهیه شده است. در ادامه توضیحاتی از معرفی دوره ارائه شده و فهرست مطالب به همراه لینک دانلود رایگان آموزش قرار داده شده است.

کامپوننت های Vue

یکی از مهمترین و پرکاربردترین بخش های فریم ورک Vue کامپوننت ها هست. کامپوننت ها واحد های منفرد و مستقل یک اینترفیس می باشند. کامپوننت ها می توانند Markup ، State و استایل داشته باشند. در Vue کامپوننت ها نقش پر رنگی دارند و حتی خود نمونه اصلی (Vue Instance که با new Vue ساخته شده) نیز یک کامپوننت به حساب می آید. کامپوننت هایی هم که می سازیم یک نمونه‌ ویو به حساب می آیند و می توانند اعضایی مثل data، methods، computed و غیره داشته باشند. اساس کار فریم ورک Vue.js برمبنای کامپوننت ها و شکستن برنامه به قسمت های کوچک تر است. البته فریم ورک های دیگر و کتابخانه هایی که عملکردی مانند Vue.js دارند نیز بر اساس همین مفهوم کار می کند. به عنوان مثال می توان از React و Angular در این مورد نام برده.

تفاوت اصلی Vue.js با این نوع از فریم ورک ها و کتابخانه‌ ها تاکید زیاد آن بر روی decouple کردن و یا جدا سازی بخش های مختلف برنامه است. این موضوع به برنامه نویس اجازه می دهد تا بتواند با سرعت بسیار زیادی به توسعه اپلیکیشن user interface بپردازد. همینطور برنامه‌ نویس می تواند قابلیت های جدید برنامه را پیاده سازی کند و در قالب بخش های جداگانه به برنامه خود اضافه نماید. به عنوان مثال، اگر قصد دارید یک قابلیت جدید را به برنامه اضافه کنید، به آسانی خواهید توانست آن را در قالب یک کامپوننت جدید به برنامه اضافه کنید، یعنی یک برنامه با اضافه شدن کامپوننت های جدید به صورت مرتب رشد می کند و قابلیت های جدید خود را تشکیل می دهد. کامپوننت های آماده ای هم در Vue.js هستند که برنامه نویسان مختلف می توانند با توجه به نیاز خود از آنها استفاده کنند.

عملکرد سیستم ایجاد کامپوننت ها در Vue.js به صورت واکنشگر و یا reactive می باشد. یعنی ویو جی اس می تواند با استفاده از asynchronous event ها ارتباط بین child component ها و parent کامپوننت ها را در قالب event هایی برقرار کند. همچنین می توان از جاوا اسکریپت و HTML و CSS نیز در کنار Vue.js به بهترین شکل ممکن استفاده کرد. شما همانطور که به ساخت پروژه های جدید ادامه می دهید، متوجه می شوید که بارها و بارها از همان بخش از کامپوننت های سازنده استفاده می کنید. اغلب وب سایت ها به مودال، منوهای کشویی، راهنمای ابزار و موارد دیگر نیاز دارند. در حالی که مطمئناً می توانید از یک فریمورک UI استفاده کنید، بیایید در عوض یاد بگیریم که چگونه این کامپوننت ها را از ابتدا بسازیم.

سرفصل های دوره آشنایی با کامپوننت های کاربردی Vue

  • اسکرول نرم
  • منوهای کانتکس
  • نمایش یک عنصر هنگامی که دیگری پنهان است
  • مودال ها وپلاگین های سفارسی Vue
  • دیالوگ ها و دکمه های تایید
  • SVG های درون خطی با استفاده از توابع Render
  • تب ها

خط تلفن ثابت اینترنتی با سرشماره تهران و همه استان ها

شماره‌های مجازی از زمانی که مورد شناخت عموم کاربران قرار گرفته‌اند، با استقبال بالایی از سمت شرکت‌ها و نهادهای دولتی مواجه شده‌اند. برخی از کاربران گمان می‌کنند از شماره‌های مجازی تنها برای اهداف غیرقانونی و امنیتی استفاده می‌شود، اما شماره‌های مجازی به لطف یکبرا مصرف بودنشان تاثیر بسزایی در ارگان‌های دولتی و اجرایی داشته است که همراه هم در این مقاله به آن‌ها می‌پردازیم.

 شماره‌های مجازی برای رئیس جمهورها

در بسیاری از کشورها، رئیس جمهورها و دیگر افراد مهم دولت از شماره‌های مجازی زیادی در طی هفته استفاده می‌کنند. امکان دارد رئیس جمهور نیاز داشته باشد که با افراد زیادی تماس برقرار کند؛ اما قصد نداشته باشد که خط مورد نظرش با تماس مجدد از سمت آن افراد اشغال شود. در این راستا، به عنوان مثال سرشماره تهران امکان تماس یکطرفه را به فرد مورد نظر می‌دهد؛ همچنین شماره مجازی به دلیل یکبار مصرف بودن خود این امکان را به آن‌ها می‌دهد که پس از هرچند روز یکبار شماره خود را تغییر دهند.

 شماره مجازی برای نهادهای امنیتی

اکثر نهادهای امنیتی برای مقابله با فعالیت‌های جنایی و غیرقانونی استفاده زیادی از شماره‌های مجازی دارند. افراد که برای امنیت ملی کشورها فعالیت می‌کنند به هیچ وجه نباید شناسایی شوند و همچنین همانند رئیس جمهورها، نباید برای افرادی که با آن‌ها ارتباط برقرار می‌کنند، راه برگشت و تماس مجدد بگذارند.

برخی نهادهای امنیتی از طرف دولت، از شرکت‌های مخابراتی شماره مجازی خصوصی دریافت می‌کنند. خطوط مجازی خصوصی دارای هیچگونه شماره‌ای نمی‌باشند و بصورت یکطرفه در اختیار نهادهای امنیتی قرار دارند. در صورتی که یکی از این شماره‌ها با شما ارتباط برقرار کند، تلفن شما نام این شماره را بصورت شماره خصوصی نمایش می‌دهد.

 شماره مجازی برای شرکت‌ها و سازمان‌ها

این مورد تاحدی شبیه همان استفاده رئیس جمهور از شماره مجازی می‌باشد. رئیس شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ امکان دارد که نیاز داشته باشند بصورت مستقیم با کارمندان خاصی در بخش‌هایی از سازمان ارتباط برقرار کنند، اما بصورت یکطرفه و بگونه‌ای که کارمندان با تماس‌های بعدی برای او مزاحمت ایجاد نکنند. در اینجاست که شرکت‌ها برای اینگونه مواقع شماره‌های مجازی را خریداری می‌کنند.

 تفاوت شماره‌های مجازی با تلفن‌های اینترنتی

بسیاری از افراد که تازه آشنا هستند، امکان دارد که در برخی مواقع شماره‌های مجازی را همان تلفن اینترنتی تلقی کنند، با اینکه اصلا اینطور نیست. این دو مورد با اینکه هر دو از اینترنت برای انجام کار شما استفاده می‌کنند، اما کارکرد و اهداف متفاوتی را دنبال می‌کنند.

خطوط مجازی برای ویژگی‌هایی مانند یکطرفه بودن، غیرقابل شناسایی بودن و یکبار مصرف بودنشان مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما تلفن‌های اینترنتی فارغ از همچین ماهیتی هستند.

تلفن‌های مجازی کارکرد همان تلفن‌های آنالوگ شهری را دارا هستند با این تفاوت که به وسیله اینترنت کار می‌کنند و بسیاری از مشکلات را از  سر راه بر می‌دارند.

اگر قصد کسب اطلاعات بیشتر درباره تلفن‌های اینترنتی و سیسم voip را دارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که وارد سایت الو 021 شوید و همچنین از تنوع خدمات آن‌ها بهره‌مند شوید.

 استفاده از شماره‌های مجازی در شبکه‌های مجازی

شماره‌های مجازی موارد استفاده دیگری دارند که بهتر است درباره آن‌ها بدانید. در بیشتر موارد، شبکه‌های اجتماعی برای اینکه شما ثبت نام کنید، به وسیله سرشماره تلفن اینترنتی شما را هویت سنجی می‌کنند؛ در این میان افرادی که قصد ساخت انبوهی از اکانت‌های فیک شبکه‌های اجتماعی را دارند، باید از شماره‌های مجازی برای ورود به شبکه‌های اجتماعی استفاده کنند. شما با خرید یک خط تلفن مخصوص، می‌توانید 1 هزار شماره مجازی با آن بسازید؛ و در هر شماره 4 رقم آخر شماره مجازی تغییر خواهد کرد.

 شماره‌های مجازی در کشور ایران

همانطور که می‌دانید، فعالیت برخی شرکت‌ها از جمله شرکت‌های ارائه دهنده شماره‌های مجازی در ایران با محدودیت‌های قانونی بسیاری نسبت به کشورهای آزاد مواجه می‌باشد. برای مثال، شرکت ارائه دهنده شماره مجازی موظف است درصورت بروز هرگونه فعالیت غیرقانونی، اطلاعات فرد خریدار شماره مجازی مورد نظر را در اختیار ارگان‌های امنیتی قرار دهد.

اما در اینگونه کشورها، بازهم شماره‌های مجازی می‌توانند موارد استفاده متعددی داشته باشند. برای مثال، هنوز هم برای یکطرفه بودن و یکبار مصرف بودنشان بسیار مورد استفاده قرار خواهند گرفت. البته اینچنین قانون‌هایی در کشورهای آزاد مانند آمریکا وضع نمی‌شوند و شرکت‌هایی وجود دارند که عدم فاش کردن اطلاعات مشتریان خود را از قوانین مهم حریم خصوصی کاربران می‌دانند و در این مورد به هیچ عنوان با مقابله رگولاتوری‌ها مواجه نمی‌شوند.

امیدواریم که از مطالعه این مقاله راضی بوده باشید.

آموزش ساخت اپلیکیشن های مدرن لاراول با Inertia.js

آموزش ساخت اپلیکیشن های مدرن Laravel با Inertia.js

در این بخش دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت اپلیکیشن های مدرن لاراول با Inertia.js را آماده کرده ایم که توسط Jeffrey Way از مجموعه آموزشی Laracasts به زبان انگلیسی در ۳ ساعت تهیه شده است. در ادامه توضیحاتی از معرفی دوره ارائه شده و فهرست مطالب به همراه لینک دانلود رایگان آموزش قرار داده شده است. اینرشا جی اس یا Inertia.js یک ابزار فوق العاده می باشد که قادر است یک فریمورک سمت سرور مانند Laravel را به یک فریمورک سمت کلاینت مانند Vue متصل کند.شما با Inertia شما می توانید استفاده از کنترلرها، احراز هویت، اعتبار سنجی و مسیریابی سمت سرور را ادامه دهید.

همچنین با استفاده از Inertia دیگر نیازی نخواهید داشت که ساخت یک API را یاد بگیرد و به OAuth نیز نیاز ندارید. در واقع می توانید به لطف Inertia به سادگی و به روش سنتی اپلیکیشن های خود را بسازید. مطمئن باشید که از کار کردن با Inertia لذت خواهید برد. اینرشا یک رویکرد جدید برای ساخت برنامه های وب سرور محور کلاسیک است که سیستمی مدرن یکپارچه نامیده می شود. در واقع Inertia به شما امکان می دهد تا برنامه های تک صفحه‌ای و کاملاً رندر شده در سمت کلاینت را بدون پیچیدگی زیادی که با SPA های مدرن همراه است ایجاد کنید. این کار را با استفاده از چارچوب های سمت سرور موجود انجام می دهد. اینرشا هیچ مسیریابی سمت کلاینت ندارد و به API نیز نیاز ندارد. شما می توانید به آسانی کنترل کننده ها و نمایش های صفحه را مانند همیشه بسازید. مجموعه Laracasts در سیستم های داخلی خود نیز از Inertia استفاده می کند که با هیچ چیز دیگری جایگزین نیست.

فهرست مطالب آموزش ساخت اپلیکیشن های مدرن لاراول

اصول

  • js چیست؟
  • نصب و پیکربندی Inertia
  • صفحات
  • لینک های Inertia
  • اندیکاتورهای پیشرفت
  • اجرای درخواست های Non-GET
  • حفظ موقعیت اسکرول
  • لینک های فعال
  • فایل های Layout
  • داده مشترک
  • رجیستر کامپوننت جهانی
  • طرح بندی های پایدار
  • طرح بندی های پیش فرض
  • تقسیم کد و ایمپورت های پویا
  • متا تگ ها و عنوان پویا
  • یک مسئله امنیتی مهم درباره SPA
  • صفحه بندی
  • فیلترینگ State و رشته های کوئری

فرم ها

  • مبانی فرم های Inertia
  • نمایش پیام های اعتبارسنجی ناموفق
  • Form Helper در Inertia
  • Throttling
  • عملکرد بهتر با Throttle و Debounce

احراز هویت و مجوز

  • احراز هویت با Inertia
  • نکات مجوز

طراحی سایت با 200 هزار تومان ؟ نمونه دیگری از ادعا های عجیب!

آقای دن اریلی (Dan Ariely) در کتاب خود به نام “به طور قابل پیش بینی ای غیر منطقی” (Predictably Irrational) یک حرف جالبی می زند. او می گوید:
“برخلاف چیزی که خودمان تصور می کنیم، اکثر تصمیمات اقتصادی ما بر پایه منطق نیست. ما در واقع فکر می کنیم که داریم تصمیم منطقی و اقتصادی می گیریم در حالی که اصلا از پیامد های منفی تصمیمی که می گیریم آگاهی نداریم.”
یک سری شرکت ها هم این خطای ذهنی ما را می دانند و برای همین چیزی مثل طراحی سایت با 200 هزار تومان مطرح می شود. پیشنهاد وسوسه برانگیز و عجیبی که یک سری از شرکت های طراحی سایت به شما می دهند و شما هم که فکر می کنید این پیشنهاد، هم به نفع بودجه شماست و هم یک تصمیم اقتصادی، از آن استقبال می کنید و به سراغ آن می روید. بیایید به بررسی این تصمیم اشتباه بپردازیم.

میخوای بعدا بخونی ؟

دانلــــــود PDF

فهرست

C

طراحی سایت با 200 هزار تومان؟؟؟

C

آیا طراحی سایت با 200 هزار تومان امکان پذیر است؟

C

آیا کسانی که وعده طراحی سایت با 200 هزار تومان می دهند دروغ می گویند؟

C

یک سایت 200 هزار تومانی چه ویژگی هایی دارد؟

C

چرا طراحی سایت با 200 هزار تومان اصلا از پایه منطقی نیست؟

C

چرا بهتر است به جای این روش، از طراحی سایت حرفه ای استفاده کنیم؟

آشنایی با انواع خدمات طراحی سایت تابان شهر

مشاهده خدمات طراحی سایت با 200 هزار تومان!

چگونه سئو یاد بگیریم ؟

هنوز هم بنده شخصا نمی دانم که چرا بعضی از افراد تصور می کنند طراحی سایت ، عرضه کردن یک کالاست و آن هم یک کالای بسیار ارزان قیمت که ارزشی ندارد برای آن مبلغ زیادی بپردازیم. همین مطرح شدن بحث طراحی سایت با 200 هزار تومان اگر 15 سال پیش هم مطرح می شد، باز هم قیمت، قیمت کاملا غیر منطقی ای بود. چون طراحی سایت کار کمی نیست و کسی که این کار را انجام می دهد هم کار راحتی ندارد. اما باز هم با این اوصاف، همچنان یک سری شرکت ها هستند که چنین وعده عجیبی را به کارفرمایان می دهند و صرفا تمام تلاش آن ها این است که با جذب مشتری یا بازدید، دست آخر زیر همه چیز بزنند. حال با اینکه این ادعا کاملا ادعای بی پایه و اساسی است، اما باز هم این موضوع جای بحث دارد و به آن خواهیم پرداخت.

قبل از هرچیز، برای کسانی که می خواهند ببینند ادعای طراحی سایت با 200 هزار تومان درست است یا خیر، بگذارید بگوییم که در حال حاضر، با 200 هزار تومان، شما می توانید دو غذای عادی در یک رستوران خوب سفارش بدهید. حال به این فکر کنید که سایت شما که قرار است چهره برند شما در دنیای وب، مکانی برای کسب درآمد بیشتر شما، جای برای توسعه دادن کسب و کارتان و جایی برای برای جذب مشتری بیشتر باشد، اندازه دو تا غذای معمولی در یک رستوران خوب ارزش دارد. اگر بخواهیم منطقی به این موضوع نگاه کنیم، ادعای چنین چیزی، با اهدافی است که مطمئن باشید هیچوقت قرار نیست به نفع شما به عنوان صاحب سایت باشند. اگر هنوز قانع نشدید، نگران نباشید، ما هنوز حرف هایمان در رابطه با این موضوع تمام نشده است. در ادامه همچنان همراه ما باشید.

آیا طراحی سایت با 200 هزار تومان امکان پذیر است؟

بله، امکان پذیر است. اما واقعا چه امکان پذیر بودنی؟ اینطور نیست که طراحی سایت با 200 هزار تومان غیر ممکن باشد و هیچکس هم چنین چیزی ارائه ندهد. اتفاقا موضوع اینجاست که این اتفاق می تواند به صورت منطقی هم رخ بدهد. چگونه؟ یک طراح سایتی می آید یک قالب وردپرس یا هر قالب دیگری را طراحی می کند (یعنی رسما یک سایت طراحی می کند) و آن را با قیمت 200 هزار تومان به فروش می گذارد. این روش خیلی هم منطقی و خیلی هم خوب است. به این صورت که این طراح سایت، طراحی سایت خودش را در فروشگاه های قالب سایت آپلود می کند و هرکسی که خواست، می آید و با پرداخت 200 هزار تومان قالب را می خرد. اما موضوع اینجاست که شما با خریدن این قالب، صاحب قالب نمی شوید و قالب را شخص دیگری هم می تواند بخرد.

یعنی موضوع اینجاست که شما وقتی یک طراحی سایت را می خواهید به قیمت 200 هزار تومان بفروشید، در واقع شما ارائه دهنده خدمات طراحی سایت نیستید و صرفا یک طراح هستید که یک قالب 200 هزار تومانی می فروشید. حال اگر شخص دیگری هم بخرد، به او نیز می فروشید و تعداد کسانی که می توانند آن قالب را داشته باشند نامحدود است. پس در واقع قالب خریداری شده مخصوص یک برند و یک کسب و کار نیست و و هیچگونه طراحی سایتی برای آن قالب انجام نشده است. در ضمن، تمامی ویرایش های قالب را هم خودتان باید انجام بدهید. برای این کار شما باید علم کار با پنل وردپرس، علم طراحی سایت و حتی علم کدنویسی سایت را داشته باشید. اگر این علوم را بلد نیستید باید سایت را بسپارید دست یک متخصص و متخصص چه می خواهد؟ مسلما چیزی بیشتر از 200 هزار تومن می خواهد.

آیا کسانی که وعده طراحی سایت با 200 هزار تومان می دهند دروغ می گویند؟

راستش را بخواهید موضوع اصلا دروغ بودن یا نبود طراحی سایت با 200 هزار تومان نیست. چون این شرکت هایی که چنین وعده ای را می دهند احتمالا فقط همان 200 هزار تومان را از شما می گیرند و این وسط هیچ کلاه برداری ای هم بوجود نیامده است. موضوع اینجاست که آن سایت 200 هزارتومنی واقعا قرار نیست نماینده خوبی برای برند و کسب و کار شما باشد. یک قالب آماده است که آن شرکت طراحی سایت دارد به اشخاص دیگری به جز شما هم می فروشد. بله درست است، روی آن قالب وقت گذاشته شده است، شاید طراح سایت حرفه ایی هم روی آن کار کرده باشد و ممکن است که اصلا قالب خوبی هم باشد. اما موضوع اینجاست که آن سرویسی که شما دریافت کرده اید، طراحی سایت نبوده است، صرفا شما یک قالب خریده اید. قالبی که ممکن است کسب و کار دیگری هم بخرد.

یک سایت 200 هزار تومانی چه ویژگی هایی دارد؟

بیایید بدترین سناریو که نه، اما یکی از سناریو های بد را در نظر بگیریم و فکر کنیم که چیزی که شما قرار است تحویل بگیرید یک قالب خوب نیست، بلکه واقعا قرار است طراحی سایت با 200 هزار تومان انجام بشود. (شاید منطقی نباشد، اما غیر ممکن که نیست!) اگر چنین رویکردی اتخاذ شده باشد، آن موقع ما با یک سایت طرف هستیم و کاش که واقعا طرف نبودیم! چنین سایتی احتمالا صرفا یک سری متن است که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و چند تصویر که به بدترین شکل ممکن در صفحه سایت جا داده شده اند. بعید می دانیم که چنین سایتی اصلا به جز یک صفحه صفحات دیگری هم داشته باشد و اگر فرض کنیم که داشته باشد، احتمالا صرفا یک صفحه خالی است که گذاشته اند تا خود صاحب سایت آن را پر کند.

چنین سایتی احتمالا پر از باگ های ریز و درشت است، سرعت بارگذاری آن بسیار کم است، به هیچ عنوان برای موتور های جست و جو بهینه سازی نشده است، ساختار منسجمی ندارد، کدنویسی آن به نامرتب ترین شکل ممکن انجام شده است، نه به آن می توان مینیمال گفت و نه حتی می توان اسم ماکسیمال را روی آن گذاشت، طراحی آن نه Flat است و نه حتی Deep و صرفا یک سری کد HTML است که در کنار همدیگر قرار گرفته اند بعید هم نیست که از جایی کپی پیست شده باشند. البته که این سناریو نمی تواند واقعیت داشته باشد اما اگر هم واقعیت داشته باشد و شما چنین سایتی هم خریداری کردید، نه تنها این سایت نماینده خوبی برای کسب و کار شما نیست، بلکه شما حتی نمی توانید کوچکترین کار ها را در آن انجام بدهید و نیاز به هزینه های اضافه تر دارید.

چرا طراحی سایت با 200 هزار تومان اصلا از پایه منطقی نیست؟

بگذارید کمی درباره یک سری از بخش های کلی طراحی سایت صحبت کنیم و بعد ببینیم که چرا واقعا طراحی سایت با 200 هزار تومان چیز منطقی ای نیست. یک سایت برای اینکه به طور کامل بدون مشکل به دست شما برسد، به دو نفر که وظیفه طراحی سایت و توسعه سایت شما را بر عهده دارند، نیاز دارد. این افراد، هرکدام در یک زمینه خاص تخصص دارند. کسی که طراحی سایت شما را انجام می دهد، تخصصش در زمینه طراحی گرافیک و تصویر سازی است و کار او را به اصطلاح Web Design می گویند. کسی که کار توسعه سایت شما را انجام می دهد یک برنامه نویس است که تخصص او در کدنویسی و مهندسی نرم افزار است و کاری که او انجام می دهد را Web development می گویند. تا اینجا ما با همین دو نفر می توانیم یک سایت خوب داشته باشیم.

طراحی سایت شما فقط همین نیست، یک محتوا نویس خوب باید متون سایت شما را به نگارش در بیاورد و به آن ها نظم و ترتیب خاصی بدهد و از همه مهمتر، یک متخصص SEO هم هست که باید سایت شما را برای نمایش در موتور های جست و جو بهینه سازی کند. این هم دو نفر دیگر که کار های پس از طراحی سایت شما را انجام می دهند و گاهی در پروسه طراحی و توسعه سایت هم می شود از مشاوره های آن ها استفاده کرد. همین 4 نفر را در نظر بگیرید، به نظر شما یکی از آن ها حاضر است کارش را فقط با 200 هزار تومان انجام بدهد؟ آن هم کاری که این همه برای یاد گرفتن آن زحمت کشیده است و سختی ها و چالش های بسیاری را پشت سر گذاشته است؟ اگر جواب شما خیر است، طراحی سایت با 200 هزار تومان هم منطقی نیست.

چرا بهتر است به جای این روش، از طراحی سایت حرفه ای استفاده کنیم؟

شمایی که در حال حاضر در حال خواندن این مقاله هستید، مسلما از بنده نویسنده آگاه تر و خوش فکرتر هستید. مسلما شما آنقدری می دانید که چیزی که به طرز عجیب و دور از تصوری ارزان باشد، یک جای کارش که نه، بیشتر جاهای کارش ایراد دارد. مثلا شاید شما یک ماشین 500 میلیون تومانی را جایی 450 میلیون تومان ببینید، تصمیم بگیرید که آن را بخرید و این تصمیم شما هم می تواند منطقی باشد. اما اگر شما همان ماشین را جایی با قیمت 50 میلیون تومان ببینید، مسلما آن را نمی خرید چون احتمالا آن ماشین اگر راه هم برود، امنیت شما را به هیچ عنوان تضمین نمی کند! طراحی سایت با 200 هزار تومان هم همین است، خدمت با ارزشی که دارد با یک قیمت به طرز عجیب پایین ارائه می شود و نمی شود به آن شک نکرد.

چیزی که ما می خواهیم به شما بگوییم این است که حتی اگر نمی خواهید هزینه خیلی بالایی برای یک طراحی سایت اختصاصی صرف کنید و قرار هم نیست که سایت شما تبدیل به یک سایت بزرگ بشود و صرفا می خواهید یک فروشگاه کوچکی برای خودتان داشته باشید، ویدیو های آموزش وردپرس را در سایت ما نگاه کنید و خودتان با خرید یک قالب و هاست و دامنه، صاحب یک سایت بشوید. اشتباه نکنید، ما نمی خواهیم بازار شرکت هایی که وعده سایت 200 هزار تومانی را می دهند خراب کنیم، ما تنها کاری که می کنیم، دادن اطلاعات درباره چیزی است که از آن مطلع هستیم و در نهایت این شما هستید که تصمیم می گیرید.

سخن پایانی

آقای دن اریلی که در اول مقاله هم به آن اشاره کردیم، باز هم در کتاب خودش به ما می گوید که ما باید بپذیریم که تصمیم غیر منطقی اقتصادی برای همه انسان هاست و تنها کاری که باید بکنیم، این است که با علم به این موضوع، سعی کنیم با اطلاع بیشتر و سنجیده تر عمل کنیم. شاید شما هم جزو همان کسانی بودید که چنین پیشنهادات وسوسه برانگیزی را در سایت های مختلف دیده اید و حتی شاید با خواندن بخش های نخست عنوان این مقاله، فکر کردید که ما نیز قرار است چنین پیشنهادی به شما بدهیم. مهم این است که در حال حاضر شما سنجیده عمل کردید و سعی کردید درباره این موضوع بیشتر مطالعه کنید و ما نیز از شما ممنونیم که انقدر سنجیده و منطقی به موضوعات نگاه می کنید. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید.

آموزش ساخت اپلیکیشن آب و هوا برای اندروید با زبان Java

آموزش ساخت اپلیکیشن آب و هوا برای اندروید به زبان جاوا

در این بخش دانلود رایگان فیلم آموزش ساخت اپلیکیشن آب و هوا برای اندروید با زبان جاوا را آماده کرده ایم که توسط Ken W. Alger از مجموعه آموزشی Treehouse به زبان انگلیسی ۳ ساعت تهیه شده است. در ادامه توضیحاتی از معرفی دوره ارائه شده و فهرست مطالب به همراه لینک دانلود رایگان آموزش قرار داده شده است. در این آموزش پروژه محور شما با یک عنصر رایج و مهم توسعه اندروید یعنی دانلود اطلاعات از اینترنت آشنا خواهید شد. در این دوره داده های پیش بینی آب و هوا از یک API رایگان ارائه شده از طریق سرویس darksky درخواست می شود. سپس داده های دریافت شده با فرمت JSON مورد تجزیه قرار گرفته و در یک اپلیکیشن تک صفحه ای نمایش داده می شود. همچنین در این دوره آموزشی اندروید و جاوا نحوه مدیریت خطاها و موقعیت‌ ها را در زمان در دسترس نبودن شبکه یاد خواهید گرفت.

فهرست مطالب آموزش ساخت اپلیکیشن آب و هوا برای اندروید

بررسی API

  • معرفی Stormy
  • API چیست و استفاده از آن به چه معناست؟
  • Dark Sky API
  • ایجاد پروژه

شبکه سازی

  • چگونه داده را از وب سایت دریافت کنیم؟
  • شبکه سازی روی دستگاه موبایل
  • معرفی کتابخانه OKHttp
  • دریافت کتابخانه OkHttp با استفاده از Gradle
  • ایجاد درخواست HTTP GET با OkHttp

همزمانی و مدیریت خطا

  • سرعت بخشیدن به اپلیکیشن با پردازش غیرهمزمان
  • غیرهمزمان کردن کد
  • مدیریت خطاها
  • پیگیربندی AlertDialog
  • زمانی که شبکه از کار افتاد چکار باید کرد؟
  • کار با JSON
  • بررسی داده
  • ایجاد مدل
  • JSON زیبا
  • معرفی JSONObject
  • تنظیم CurrentWeather از JSON
  • پاکسازی تاریخ و زمان

ساخت رابط کاربری آب و هوا

  • شروع از مرکز
  • یک شب ابری
  • محله فوگی باتم واشنگتن
  • جنبه حقوقی APIs

هوک کردن مدل به View

  • جایی که به مشکل خوردیم
  • وصل کردن داده
  • آیکن آب و هوا
  • احساس شادابی
  • جمع بندی

چگونه سئو یاد بگیریم ؟ مسیری پر پیچ و خم اما لذتبخش!

مسیر یادگیری یک تخصص نوپا همیشه دشوار است. منبع کم است، شناخت کم است و همیشه نگرانی بازار کار آن نیز وجود دارد. اما هیچ چیز از این لذتبخش تر نیست که این مسیر را طی کرده باشید و سپس تجربه های خودتان را در اختیار باقی افرادی قرار بدهید که می خواهند پا در این مسیر بگذارند. البته که سئو سایت دیگر به گمنامی قبل نیست و افراد بیشتری آن را می شناسند، اما باز هم بد نیست که نگاهی به اینکه چگونه سئو یاد بگیریم بیندازیم و ببینیم که در حال حاضر در ایران، چگونه می شود سئو سایت را یاد گرفت و چگونه می شود وارد بازار کار شد. بنده نویسنده به عنوان کسی که این مسیر را طی کردم و همچنان هم در حال یادگیری هستم، می خواهم هم طبق تجربیات شخصی و هم اطلاعاتی که کسب کرده ام، درباره این مسیر با شما صحبت کنم.

میخوای بعدا بخونی ؟

دانلــــــود PDF

فهرست

C

چگونه سئو یاد بگیریم ؟

C

برای شروع یادگیری سئو چه کار هایی باید انجام بدهیم؟

C

چگونه سئو یاد بگیریم و چگونه یادگیری رسمی را شروع کنیم؟

C

اصلی ترین و بهترین راه یادگیری سئو سایت چیست؟

C

آیا بعد از دوره کارآموزی، آموزش متوقف می شود؟

C

چگونه سئو یاد بگیریم ؟ با یادگیری تخصص های دیگر

خدمات مشاوره سئو تابان شهر

مشاهده خدمات چگونه سئو یاد بگیریم؟

چگونه سئو یاد بگیریم ؟

شاید اول از همه خیال کنیم که پروسه یادگیری سئو سایت با دیگر تخصص ها فرق کند. در حالی که وقتی وارد هر تخصصی می شوید، می بینید که پروسه یادگیری هرکدام از آن ها با دیگری متفاوت است و همچنین هر شخصی در مواجهه با یک تخصص، روش خاص خودش را برای یادگیری دارد. همین حالا اگر شما چگونه سئو یاد بگیریم را در سایت دیگری جست و جو کنید، ممکن است جوابی که آن سایت به شما می دهد با پاسخی که من به شما می دهم فرق کند. اما مطمئنم که من و آن همکار عزیزمان، هر دو داریم درباره یک چیز و آن هم یادگیری سئو صحبت می کنیم و این شما هستید که باید طبق حرف های ما، روش خاص خودتان را برای این کار انتخاب کنید. چرا حالا ما این حرف را درباره سئو سایت زدیم و اما درباره طراحی سایت نگفتیم؟

فرق یادگیری طراحی سایت با سئو سایت این است که شرح وظایف سئو سایت چیز کاملا مشخصی نیست. طراحی سایت یک کار واحد اما بسیار پیچیده است و سئو سایت ترکیبی از چندین کار ساده و پیچیده در کنار یکدیگر است که یک سری از آن ها ممکن است حتی به کمی تخصص در زمینه های دیگر هم احتیاج داشته باشد. پس بگذارید از همین حالا به شما بگویم که قدم در مسیر پر پیچ و خمی گذاشته اید که قرار نیست هیچوقت کسب علم در آن را متوقف کنید. خود بنده شخصا نمی توانم خودم را یک سئو کار کامل بدانم و هنوز عقیده دارم خیلی چیز ها هست که باید یاد بگیرم. اگر مثل من چنین رویکردی دارید، راه را درست آمده اید و من هم تا یک بخشی از راه با شما هستم. همراه من باشید تا ببینیم که چگونه سئو یاد بگیریم .

برای شروع یادگیری سئو چه کار هایی باید انجام بدهیم؟

برای اینکه ببینیم چگونه سئو یاد بگیریم باید اول از همه به نقطه صفر نگاهی بیندازیم. بیایید تصور کنیم که شما فردی علاقه مند هستید که به تازگی متوجه شده اید چیزی به نام سئو سایت وجود دارد. خود من شخصا زمانی از وجود سئو با خبر شدم که بلاگ نویسی را برای یک سایت کوچک شروع کرده بودم و زمانی به آن علاقه مند شدم که در کلاس های مقدمات دیجیتال مارکتینگ شرکت کردم. پس شاید بهترین راه برای شروع کار این است که اول از همه ببینید که دیجیتال مارکتینگ چیست و مطمئن شوید که از شاخه دیگری به جز سئو خوشتان نمی آید و سپس به دنبال اینکه چگونه سئو یاد بگیریم برویم.

بهترین نقطه برای شروع سئو بدست آوردن آشنایی سطحی با این تخصص است. چگونه؟ مثلا همین سایت ما را داشته باشید و یک نگاهی به قسمت سئو سایت آن و مقالات مربوطه آن بیندازید. احتمالا یک دید نسبی ای به سئو پیدا خواهید کرد. بعد از آن، اگر مسلط به زبان انگلیسی هستید، سعی کنید مقالات انگلیسی سئو را مطالعه کنید و درباره این موضوع در Youtube به دیدن ویدیو های مختلف مشغول بشوید. در دنیای امروز که هر دانشی که اراده کنیم به طور رایگان در اختیارمان قرار می گیرد، بد نیست که از این فرصت استفاده کنیم و کمی درباره سئو سایت بیشتر مطالعه کنیم.

چگونه سئو یاد بگیریم و چگونه یادگیری رسمی را شروع کنیم؟

بنده نویسنده زمانی که چگونه سئو یاد بگیریم برایم سوال شد، اول از همه وقتی دوره های دیجیتال مارکتینگم تموم شد، یک دوره پیشرفته سئو را انتخاب کردم و به طور ناگهانی وارد مبحثی از سئو سایت شدم که کاملا برای من نوعی خیلی زود بود. شما تصور کنید، من که کوچکترین اطلاعاتی درباره سئو نداشتم، وارد دوره ای شده بودم که اصلی ترین مبحث آن محتوای تاپیک کلاستر و انواع لینکسازی خارجی بود. در حالی که من هنوز هیچ اطلاعاتی درباره سئو داخلی و پایه ای ترین نکات سئو نداشتم و تنها چیزی که می دانستم این بود که سئو سایت چیست که چندان هنر خاصی هم نمی خواست، همین حالا هم شما می دانید که سئو چیست و برای همین هم اینجا هستید. شما مثل من نباشید! اگر خواستید در کلاس های سئو شرکت کنید، از دوره های مقدماتی اساتید مجرب شروع کنید.

سعی کنید مطمئن بشید که دوره ای که برداشته اید، دوره مقدماتی سئو سایت باشد و مطالب سنگین تر از چیزی که باید نباشند. چون ممکن است با شروع از وسط سئو، از سئو سایت زده بشوید و اعتماد به نفس خودتان را از دست بدهید. اتفاقی که برای من افتاد و چنان سرخورده شده بودم که می خواستم سئو سایت را به طور کلی رها کنم. لازم به ذکر است که اگر موفق بشوید که در دوره هایی شرکت کنید که شما را با پروژه های واقعی درگیر می کنند و شما می توانید جادوی سئو را از نزدیک ببینید، بهتر است. این نوع از دوره ها معمولا کاربردی تر هستند و به جز یک سری تئوری هایی که معلوم نیست در آینده عوض بشوند یا نشوند، سئو را به صورت تجربی به شما آموزش می دهند و به شما یاد می دهند که چگونه با چالش های سئو برخورد کنید.

اصلی ترین و بهترین راه یادگیری سئو سایت چیست؟

از من به شما نصحیت، اگر می خواهید بدانید که چگونه سئو یاد بگیریم ، تمام روش های قبلی را هم که انجام بدهید، به جز آمادگی ذهنی چیزی برای شما ندارد. شما سئو را هنوز هم “یاد” نگرفته اید و هیچ چیز به اندازه کار کردن به شما سئو را یاد نمی دهد. خیلی از کار ها مثل سئو هستند و بدون درگیر نشدن با آن ها، شما حتی نمی توانید تئوری های این موارد را یاد بگیرید. شما باید درگیر سئو سایت بشوید و بهترین راه هم شروع دوره های کارآموزی است. خود من کار کردن سئو را با یک دوره سه ماهه کارآموزی شروع کردم و واقعا هم از این بابت راضی بودم.

هرچند که بعد از آن سه ماه هم تازه شاید تولید محتوای سئو شده و یک سری از نکات سئویی را بلد بودم و باقی موارد مرتبط با سئو خارجی و سئو تکنیکال را بعد از آن سه ماه خیلی آهسته و پیوسته یاد گرفتم. چیزی که می خواهم به شما بگویم این است که سئو سایت چیزی نیست که یک مسیر یادگیری مشخص داشته باشد. بیایید یک بار دیگر تعریف سئو را باهم مرور کنیم: سئو سایت به مجموعه اموری گفته می شود که با هدف بهینه سازی سایت برای موتور های جست و جو انجام می گیرند. حال این امور چه اموری هستند؟ شما از تولید محتوا و لینکسازی های داخلی بگیرید و بروید تا کدنویسی و لینکسازی خارجی و کار های دیگر.

پس این موضوع را همیشه یادتان باشد که به محض اینکه دوره های آموزشی شما تمام شد، وارد مرحله کارآموزی بشوید و خودتان را با چالش های واقعی سئو سایت رو به رو کنید. حداقل دیگر خیالتان راحت است که شما همچنان در حال یادگیری هستید.

آیا بعد از دوره کارآموزی، آموزش متوقف می شود؟

اصلی ترین پاسخ به سوال چگونه سئو یاد بگیریم این است: همیشه در حال مطالعه و یادگیری باشید! به فرض اینکه شما تبدیل به یک سئو کار حرفه ای هم شدید، این موضوع را یادتان نرود که سئو سایت همیشه در حال آپدیت شدن است. چرا؟ چون موتور های جست و جو خصوصا گوگل هر روز الگوریتم های خودشان را بروزرسانی می کنند و روز به روز به فاکتور های سئو سایت چیزی اضافه می شود و یا اینکه از آن ها چیزی کم می شود. شما باید این موارد را بدانید و همیشه با مطالعه خودتان را به روز نگه دارید. همیشه این موضوع باید یادمان باشد که همانطور که برای یادگیری طراحی سایت هم گفتیم، سئو سایت اگر نقطه صفر مشخص داشته باشد (که ندارد!) ، مطمئن باشید که نقطه 100 برای آن وجود ندارد و هیچوقت هیچکس نمی تواند ادعا کند که همه چیز را می داند.

همیشه این موضوع را یادتان باشد که شما به عنوان یک سئو کار با گوگل طرف هستید و اصلی ترین ابزار یادگیری شما هم همان گوگل است. شما که دیگر متخصص این زمینه شده اید و می دانید سئو چیست، هم بهتر از هر شخص دیگری می توانید سرچ کنید و هم بهتر از آن ها می توانید نتایج را انتخاب کنید. پس اگر چنین است، نباید در یادگیری درنگ کنیم و هر زمان که شد، باید مطالب جدید درباره سئو سایت را جست و جو کنیم.

چگونه سئو یاد بگیریم ؟ با یادگیری تخصص های دیگر

ببینید اگر می خواهید بدانید که چگونه سئو یاد بگیریم باید به شما بگوییم که سئو سایت یک کار مشخص و واحد نیست. مجموعه ای از کار ها کنار یکدیگر جمع شده اند و سئو سایت را بوجود آورده اند. پس کاری که شما باید انجام بدهید این است که کمی جسور تر باشید و به جز مقدمات سئو، به سراغ یادگیری موضوعات دیگر هم بروید. سعی کنید دستی در HTML و CSS داشته باشید، کمی درباره JavaScript مطلب یاد بگیرید، یاد بگیرید که چگونه کد های یک سایت را بخوانید و از همه مهمتر اینکه تولید محتوای سایت را یاد بگیرید. سئو سایت و تولید محتوای سایت در راستای یکدیگر قدم بر می دارند و من به شما با تاکید پیشنهاد می کنم که تولید محتوای سایت خودتان را تقویت کنید.

منظور ما از یادگیری تولید محتوا فقط این نیست که چگونه بنویسیم که بفروشد، بلکه شما باید سوالتان این باشد که چگونه “دقیق و درست” بنویسیم که بفروشد. پس شما باید اول اینکه دستی در دستور زبان و ادبیات زبانی که با آن تولید محتوا می کنید هم داشته باشید تا در نتیجه بتوانید سئو کار موفقی هم بشوید.

سخن پایانی

من در این مقاله سعی کردم با نگاهی به تجربیات گذشته خودم و البته نگاه به تجربه دیگران، به شما بگویم که چگونه سئو یاد بگیریم و چگونه می توانیم این مسیر را طی کنیم. یادتان هم باشد که این مسیر، با وجود پیچ و خم های بسیاری که دارد، مسیر لذتبخشی است و روزی می رسد که شما هم می توانید خودتان را یک متخصص سئو بدانید. هرچند که هر وقت آن زمان هم رسید، باز هم خودتان را یک دانشجو بدانید و همواره به دنبال کسب اطلاعات بیشتر باشید. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که مطالبی که گفتیم مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

یادگیری طراحی سایت از پایه همراه با 5 نکته هنگام یادگیری

همیشه زمانی که می خواهیم یک تخصصی را یاد بگیریم، باید از نقطه صفر آن شروع کنیم. از پایه ای ترین نقطه و دقیقا همانجایی که سفر یادگیری ما شروع می شود. در واقع ما نمی خواهیم در اینجا از شروع سفر صحبت کنیم، بلکه قرار است کمی به عقب تر برگردیم و از آماده شدن برای سفر شروع کنیم. چون اگر به درستی برای سفر آماده نشویم، ممکن است در حین راه مشکلاتی برایمان پیش بیاید. در اینجا می خواهیم درباره یادگیری طراحی سایت از پایه صحبت کنیم و ببینیم که برای یادگیری این تخصص بسیار جذاب و سود آور، دقیقا باید از کجا شروع کنیم و چه توشه ای برای سفر خودمان ببریم. این مقاله بیش از اینکه جنبه آموزش داشته باشد، بیشتر جنبه کمک آموزشی دارد. چون هم من و هم شما می دانیم که هیچ تخصصی را نمی شود در یک مقاله متنی یاد داد.

میخوای بعدا بخونی ؟

دانلــــــود PDF

فهرست

C

یادگیری طراحی سایت از پایه

C

یادگیری طراحی سایت از پایه از کجا شروع می شود؟

C

قبل از یادگیری کد های طراحی سایت چه کار انجام دهیم؟

C

طراحی سایت را از کجا شروع کنیم؟

C

نکات شروع یادگیری طراحی سایت از پایه

آشنایی با انواع خدمات طراحی سایت تابان شهر

مشاهده خدمات یادگیری طراحی سایت از پایه!

یادگیری طراحی سایت از پایه

طراحی سایت از آن دسته کار هاییست که واقعا نمی شود آن را از سخت ترین مراحل شروع کرد. برای کسی که تا به حال تجربه طراحی سایت را نداشته است، بهترین راه و درست ترین راه این است که یادگیری طراحی سایت از پایه را مد نظر قرار بدهد. در مقالات قبلی هم بار ها گفته بودیم مهمترین چیزی که یک فرد علاقه مند به طراحی سایت برای یادگیری آن نیاز دارد، تلاش، پشتکار، وقت، حوصله و انگیزه است. در مقالات قبلی درباره تمامی این موارد صحبت کرده ایم و اینجا می خواهیم کمی به یادگیری جامه عمل بیشتری بپوشانیم و بریم که ببینیم این نقطه صفر یا حتی زیر صفری که درباره آن صحبت می کنیم، شامل چه مواردی می شود و قرار است که در آن چه کار هایی را انجام بدهیم. لازم به ذکر است که اینجا، قرار نیست که طراحی سایت را به طور کامل به شما آموزش دهیم.

اصل چیزی که در اینجا می خواهیم درباره آن صحبت کنیم، آن نقطه ای از یادگیری طراحی سایت است که فرد علاقه مند نمی داند که چه کار کند. این فرد به طراحی سایت علاقه پیدا کرده است و به نظر او، این یادگیری را باید از درست ترین جای ممکن شروع کرد. اتفاقا این موضوع خیلی هم خوب است که شما به عنوان یک فرد علاقه مند به سراغ این مقاله آمده اید. به این خاطر که شاید خیلی از آدم ها باشند که برای یادگیری طراحی سایت از پایه روش هایی را اتخاذ کنند که بدتر آن ها باعث شوند که این افراد از طراحی سایت رده بشوند و نخواهند که به سراغ آن بروند. مطمئن باشید که ما نیز قرار نیست به سراغ آن موارد برویم و علاوه بر نقاط شروع، یک سری نکته هم در این خصوص به شما معرفی خواهیم کرد.

یادگیری طراحی سایت از پایه از کجا شروع می شود؟

بیایید کدنویسی و هرچیزی که درباره یادگیری طراحی سایت از پایه می دانیم را کنار بگذاریم. بیایید تصور کنیم که ما می خواهیم یک نویسنده بشویم. معمولا نویسنده ها با خواندن کتاب های بسیار به نویسندگی علاقه مند می شوند و دوست دارند چیز هایی که در ذهنشان هست را روی کاغذ پیاده کنند. معمولا این اتفاق برای علاقه مندان به طراحی سایت نمی افتد. ما معمولا به این خاطر به سراغ طراحی سایت می رویم که می دانیم بازار کار بسیار خوبی دارد و به همین خاطر هم یادمان می رود که کمی دقتمان را نسبت به نمونه های طراحی سایتی که وجود دارد بالاتر ببریم. پس بهترین کاری که شما برای شروع یادگیری طراحی سایت می توانید انجام بدهید این است که اول از همه به طراحی سایت های دیگران نگاهی بیندازید.

رصد کردن سایت های دیگران، بررسی کد های آن ها با Inspect و نگاه عمیق تر به نمونه کار های دیگران، می تواند باعث شود که ما دید بهتری نسبت به طراحی سایت داشته باشیم. خود همین موضوع به ما کمک می کند که برای شروع یادگیری هم ایده بهتری داشته باشیم و زمانی که خواستیم یادگیری طراحی سایت را هم شروع کنیم و وقتی با مفایهم طراحی سایت رو به رو می شویم، این مفاهیم برای ما گنگ نباشند. چرا روی این موضوع تاکید داریم؟ چون امروزه بیشتر ما وقتمان را به جای سایت ها، در شبکه های اجتماعی می گذرانیم و دارد یادمان می رود که آن بیرون، سایت هایی هم هستند که اطلاعات بهتری نسبت به شبکه های اجتماعی به ما می دهند.

قبل از یادگیری کد های طراحی سایت چه کار انجام دهیم؟

با تاکید بسیار، پیشنهاد ما به شما این است که قبل از اینکه صاف به سراغ کدنویسی بروید، کمی صبر کنید. یادگیری طراحی سایت از پایه لازم دارد که در آن ما پایه ها را قوی تر کنیم و سپس به سراغ یادگیری موارد اصلی برویم. پس در اینجا بد نیست که شما سری به وردپرس بزنید و یادگیری وردپرس را آغاز کنید. وردپرس یکی از CMS ها یا سیستم های مدیریت محتواست که اتفاقا محبوب ترین و بهترین CMS هم به حساب می آید. یادگیری وردپرس می تواند کمک بسیاری به شما در جریان مسیر یادگیری طراحی سایت کند. به این خاطر که وردپرس، منطق مدیریت یک سایت را به شما آموزش می دهد و در آن شما می توانید کد های سایت را به وضوح نیز مشاهده کنید. کار کردن با این سیستم مدیریت محتوا تازه شروع کار شماست و از اینجا به بعد کمی سخت تر است.

یادگیری وردپرس از آن جهت اهمیت دارد که بیشتر سایت های جهان از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کنند و شما نیز با یادگیری این سیستم، می توانید کار خودتان را برای کار کردن با پنل ها راحت تر کنید و همچنین زمانی که خواستید طراحی سایت را شروع کنید و قالب های آماده خودتان را طراحی کنید، بدانید که این قالب ها را باید با کدام سیستم مدیریت محتوا همسان کنید. از اینجا به بعد، قرار است وارد خود طراحی سایت بشویم و تازه قرار است که وارد نقطه صفر و نقطه شروع طراحی سایت بشویم. با ما همراه باشید.

طراحی سایت را از کجا شروع کنیم؟

شروع یادگیری طراحی سایت از پایه از اینجا به بعد شاید تمام آن چیزی باشد که باقی افراد متخصص در این حوزه هم می گویند. شروع یادگیری طراحی سایت از یادگیری HTML و سپس CSS شروع می شود. HTML یا Hypertext Markup Language یک زبان برنامه نویسی نیست، بلکه یک زبان مارک آپ برای صفحه سازی سایت هاست که ریشه طراحی تمامی سایت ها را تشکیل می دهد. کمتر سایتی را می توانید پیدا کنید که با HTML طراحی نشده باشد و شما نتوانید کد های HTML را در آن ها پیدا کنید. این که در سایت های مختلف زبان های برنامه نویسی بسیاری ممکن است به کار برود به کنار، اما ریشه “طراحی سایت” همیشه HTML می ماند. یادگیری HTML با روش های متفاوتی انجام می شود اما شاید بهترین آن ها، استفاده از سایت W3schools باشد.

شما در سایت W3schools می توانید علاوه بر یادگیری HTML و انجام دادن تمرین های آن، CSS و JavaScript که دیگر زبان های مورد نیاز شما برای طراحی سایت هستند را نیز یاد بگیرید. یادگیری این زبان ها، شروع طراحی سایت است اما هرگز با یادگیری این ها نمی توانیم مطمئن باشیم که طراحی سایت را کاملا بلد هستیم. هنوز یک سری نکاتی مانده اند که در همان ابتدای کار باید آن ها را رعایت کنیم.

نکات شروع یادگیری طراحی سایت از پایه

عجله نکنید!

یادگیری طراحی سایت یک پروسه مرحله به مرحله است و اگر می خواهید یادگیری طراحی سایت از پایه را شروع کنید، نباید برای تمام شدن این یادگیری عجله کنید. اول اینکه شما هرگز قرار نیست آموزشتان متوقف شود و هر روز باید چیز های بیشتری یاد بگیرید. اما موضوع اینجاست که در یادگیری نباید عجله کنید و نباید در مراحل ابتدایی دلسرد بشوید. شاید پیش خودتان فکر کنید که چرا فلان تگ یادتان نمی ماند، چرا ایده ای برای طراحی ندارید، چرا انقدر زبان های طراحی سایت زیاد هستند و … که باید به شما بگوییم که ذهنتان را از این موارد خالی کنید. طراحی سایت یک پروسه لذتبخش است که اگر به خوبی برای آن وقت بگذارید، به راحتی هم آن را یاد می گیرید. در مقاله یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد بیشتر از همه درباره این موضوع صحبت کرده ایم.

خلاقیت در اولویت است

شما قرار نیست کاری را که بقیه انجام می دهند را انجام بدهید. طراحی سایت دست شما را برای خلاقیت باز گذاشته است. یکی از اصلی ترین مواردی که شما در طراحی سایت باید به آن تکیه کنید قوه تخیل و ایده پردازی شماست. سعی کنید که به جای اینکه دنباله روی دیگران در طراحی سایت باشید، حتی در یادگیری طراحی سایت هم خلاقانه عمل کنید که این خلاقیت، بعد ها نیز به کار شما خواهد آمد.

وردپرس را جدی بگیرید

طبق تجربه، بار ها دیده ام که طراحان سایت حرفه ای اصلا هیچ ارزشی برای وردپرس قائل نیستند و حتی به سراغ یادگیری آن هم نمی روند. بگذارید برای شمایی که یادگیری طراحی سایت از پایه را شروع کرده اید بگوییم که ببینید، هرچقدر هم که روی طراحی یک سایت از صفر تا صد تعصب داشته باشیم، نمی توانیم CMS ای که قرار است کار را برای ما راحت تر کند را به طور کلی انکار کنیم. پس در مسیر یادگیری طراحی سایت وردپرس را نیز در نظر داشته باشید.

آموزش آکادمیک و خودآموزی در کنار هم

هرچقدر هم که شما دوره های آکادمیک متمرکز بر طراحی سایت را هم شرکت کنید، باز هم به تمرین و خودآموزی خودتان نیاز دارید. حال چه برسد به اینکه بخواهید فقط روی تحصیلات دانشگاهی حساب کنید که در آن صورت بگذارید خیلی رک بگوییم که در دانشگاه خیلی چیز ها را به آدم یاد نمی دهند. طراحی سایت از آن دسته تخصص هایی هستش که نیازمند تمرکز است و تا وقتی خودتان دست به کار نمی شوید، هرگز نمی توانید آن را به درستی یاد بگیرید.

برای جلوگیری از مواجهه با روش های سئو منفی چه کاری باید انجام بدهیم؟

اگر می خواهید بدانید موثر ترین روش جلوگیری از سئو منفی چیست باید به شما بگوییم که همان چیزی است که بهترین روش کلاه سفید، تاکید اصلی گوگل و پادشاه سایت شماست. محتوا! محتوای سایت شما اگر با کیفیت و درست باشد، معمولا گوگل و ربات های آن اصلا اهمیتی به سئو منفی شما نمی دهند و رقبای شما را در ضربه زدن به شما ناکام می گذارند. پس سعی کنید که محتوایتان را طبق قوانین گوگل بنویسید، محتوا را از جایی کپی نکنید، محتوا را درست بنویسید و خلاصه بیشتر تمرکزتان را روی محتوا بگذارید.

در مرحله دوم بهتر است با ساخت بک لینک های خوب در سایت های درست و حسابی اعتبار سایت خودتان را بیشتر کنید تا گوگل متوجه شود که هر لینک سمی ای که به سایت شما می شود را نباید باور کند و باید به سادگی از کنار آن عبور کند. در ضمن برای بالاتر بردن اعتبار سایت خودتان سعی کنید که تمامی موارد امنیتی را در سایت لحاظ کنید که سایت شما هیچ نقطه ای برای ضربه زدن نداشته باشد.

در مرحله سوم هم کاری که باید انجام بدهید ارتقای تجربه کاربری و توجه به کیفیت کاربران است. اگر گوگل تشخیص بدهد که مخاطبان سایت شما را دوست دارند، دیگر هیچ کاری به روش های رقبای شما ندارد و آن ها ایندفعه نیز ناکام خواهند ماند.

مهارت های شغلی سبک را نیز یاد بگرید

شمایی که می خواهید یادگیری طراحی سایت از پایه را شروع کنید باید بدانید که شاید قبل از اینکه کسب و کار خودتان را راه اندازی کنید، نیاز دارید که در یک شرکت کار کنید. کار کردن در یک محیط کاری نیازمند یک سری مهارت های جانبی است که بد نیست همزمان روی آن ها نیز کمی وقت بگذارید. طراحی سایت یک کاری است که معمولا بخش های دیگری هم دارد و شما با تخصص های دیگری که همکار شما هستند نیز در ارتباط هستید. پس باید هم کار کردن در یک تیم را به خوبی یاد بگیرید و هم مهارت های دیگر مربوط به محیط کار را کسب کنید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم به یک سری نکات برای یادگیری طراحی سایت از پایه بپردازیم و شما را کمی برای این سفر آماده تر کنیم. مسلما پیشنهاد ما به شما این است که به همین مقاله بسنده نکنید و آن روحیه کنجکاوی خودتان را تقویت کنید و به سراغ مقاله های دیگر چه در این سایت و چه در سایت های دیگر بروید. یک نصیحت دیگری که برای شما داریم این است که زبان انگلیسی خودتان را نیز قوی تر کنید و از منابع انگلیسی زبان هم استفاده کنید. به هر حال سایت های فارسی محدود و سایت های بین المللی نامحدود هستند و در آن ها نیز علومی وجود دارد که با دسترسی به آن ها، می توانید مهارت های خودتان را تا حد زیادی بالاتر ببرید. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که بهترین سفر یادگیری را داشته باشید.

منبع:

hubspot

جراحی لیفت سینه شامل چه نکاتی می باشد؟

اگر جراح بتواند تنها با برداشتن چربی بدن در ناحیه سینه نتایج مورد نظر شما را ایجاد کند، ممکن است بتواند از لیپوساکشن استفاده کند که منجر به ایجاد برش و اسکار کوچکتر از جراحی باز می شود.

جراحی ژنیکوماستی: لیفت سینه
لیفت سینه همچنین می تواند ژنیکوماستی را که عبارت است از بافت اضافی سینه یا بافت چربی در یک یا هر دو سینه فردی که در بدو تولد مرد تعیین شده است، برطرف کند. جراح زیبایی شما می تواند توصیه هایی را در مورد اینکه چه نوع روشی برای شما بهتر عمل می کند ارائه دهد.
یکی از گزینه‌های این جراحی که می‌تواند جای زخم را به حداقل برساند، برداشتن بافت بدون لیفت و اصلاح پوست سینه است. در این موارد، لیفت سینه برای مردان ممکن است ۲ تا ۳ ساعت طول بکشد. در سایر بیماران، پوست اضافی و نوک پستان و جابجایی آرئول ضروری است. این ممکن است به جای زخم اضافی و زمان عمل اضافی منجر شود.
بیمارانی که تحت عمل جراحی ژنیکوماستی قرار می‌گیرند باید بدانند که جای زخم‌های آن‌ها ممکن است زمانی که بدون پیراهن هستند قابل مشاهده باشد.
کاهش سینه برای تایید جنسیت
ماستکتومی دوطرفه می تواند بخشی از جراحی برای تایید جنسیت باشد. در این مثال، این روش شامل برداشتن سینه‌ها، شکل دادن به قفسه سینه مردانه و اصلاح نوک پستان و آرئول است.

کاهش سینه و سرطان سینه

جراح لیفت سینه نیز می تواند بخشی از مدیریت سرطان سینه باشد. برخی از افراد با سینه های بزرگ که دارای تومور سرطانی هستند ممکن است بتوانند تومور را با استفاده از روش کوچک کردن سینه انکوپلاستیک، یک روش لامپکتومی که شامل کوچک کردن سینه است، خارج کنند. سپس سینه دیگر را می توان با جراحی پلاستیک کوچکتر کرد تا ظاهر متقارن تری به بیمار بازگردد.

اسکارهای لیفت سینه

از آنجایی که لیفت سینه شامل بریدن و برداشتن پوست اضافی است، می‌توانید منتظر زخم‌های دائمی باشید.
توضیح می‌دهد: «اسکارها احتمالاً چند ماه قبل از محو شدن صورتی به نظر می‌رسند. آنها هرگز به طور کامل ناپدید نمی شوند، اما در نیمه های پایینی سینه ها قرار دارند. برای خانم‌ها، این مناطق معمولاً با لباس‌هایی از جمله مایو و یقه‌های کوتاه پنهان می‌شوند.
از سوی دیگر، او می‌گوید مردانی که تحت عمل جراحی ژنیکوماستی قرار می‌گیرند، زخم‌هایی خواهند داشت که وقتی بیمار بدون پیراهن است، قابل مشاهده است.
اگر نگران ایجاد جای زخم هستید، حتماً با جراح خود در مورد تکنیک هایی صحبت کنید که می توانند ظاهر جای زخم را به حداقل برسانند ، مانند درمان با لیزر.
آیا جراحی کوچک کردن سینه بر حس سینه تأثیر می گذارد؟
مناهان اذعان می کند: «از دست دادن احساسات یک نگرانی واقعی است. تضمین اینکه احساس سینه و نوک سینه پس از لیفت سینه یکسان باشد، دشوار است. ما به عنوان جراح هر کاری که از دستمان بر می آید انجام می دهیم.
“هیچ عصب مهمی وجود ندارد که بتوانیم هنگام عمل ببینیم و حفظ کنیم. اعصابی که حس را تامین می‌کنند بیشتر شبیه نهال‌ها یا جوانه‌های گلدان هستند و گاهی اوقات برداشتن بافت اضافی از قسمت داخلی سینه منجر به بی‌حسی می‌شود. اگر از دست دادن حس یک نگرانی جدی برای بیمار آینده نگر است، این یک عامل مهم است که باید در نظر گرفته شود.

هزینه لیفت سینه: آیا بیمه درمانی لیفت سینه را پوشش می دهد؟

در برخی موارد، بیمه درمانی ممکن است این روش را پوشش دهد، اما ممکن است انجام آن به زمان نیاز داشته باشد. ماناهان به بیماران پیشنهاد می‌کند که با ارائه‌دهنده بیمه پزشکی خود صحبت کنند و نیازهایشان را بیابند، زیرا شرکت‌های بیمه تصمیم می‌گیرند که آیا جراحی لیفت سینه تحت پوشش است یا خیر.
جراحی لیفت سینه: انتظار چه چیزی
مشاوره با یک جراح پلاستیک در الو پزشک و ترمیمی ماهر که در زمینه پستان تخصص دارد اولین قدم ضروری است. شما و جراحتان در مورد وضعیت منحصر به فرد خود و آنچه برای نتیجه خود تصور می کنید صحبت خواهید کرد. تخصص جراح شما به شکل گیری انتظارات واقع بینانه کمک می کند تا بتوانید از نتایج خود راضی باشید.
آمادگی برای جراحی
• پیروی از دستورالعمل های جراح خود در مورد محدود کردن خوردن، نوشیدن و مصرف داروها قبل از عمل بسیار مهم است.
• اکثر عمل های لیفت سینه ها سرپایی هستند و شما در همان روز به خانه می روید.
• باید ترتیبی بدهید که کسی شما را به خانه برساند.
• با جراح خود در مورد هر لباس حمایتی خاصی که ممکن است نیاز داشته باشید، مانند سوتین برای زنان یا جلیقه های فشاری برای مردان، صحبت کنید و مطمئن شوید که آنها را به موقع خریداری کنید تا در زمان برنامه ریزی برای انجام عمل جراحی، آنها را انجام دهید.
جراحی لیفت سینه: بهبودی
ممکن است بلافاصله پس از جراحی داروی ضد درد تجویز شود.
بیماران باید برای هفته ها مرخصی از کار برنامه ریزی کنند. مناهان توصیه می‌کند: «در طول دوره نقاهت باید مراقب قفسه سینه باشید و از فعالیت‌های شدید خودداری کنید.»
تورم و کبودی جزئی طبیعی است و این علائم به طور کلی طی چند هفته آرام می شوند. جراح شما ممکن است به شما توصیه کند که برای حمایت و محافظت بیشتر در طول دوران نقاهت، از یک لباس تحت فشار الاستیک استفاده کنید.
مناهان می گوید: «بیماران، به طور کلی، پس از آن بسیار خوشحال هستند.

یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد ؟ 5 فاکتور تاثیر گذار آن

یکی از دلایلی که ما ممکن است یک کاری را شروع نکنیم این است که تصور می کنیم یاد گرفتن آن خیلی طول می کشد. البته که یادگیری هر کاری طول می کشد اما وقتی درباره امور تخصصی صحبت می کنیم، مدت زمان یادگیری طولانی تر هم می شود. طراحی سایت یکی از همین امور بسیار تخصصی است و یادگیری آن هم به هر حال طول می کشد و ما نیز در این مقاله می خواهیم بررسی کنیم که یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد و راستش را بخواهید بگذارید از همین حالا بگوییم که یادگیری هیچ تخصصی پایان پذیر نیست و در واقع شما همیشه باید در حال یادگیری باشید. در این مقاله همراه ما باشید که بیش از اینکه بخواهیم مدت زمان یادگیری طراحی سایت را کوتاه کنیم، قصد داریم راه هایی به شما معرفی کنیم که طراحی سایت را بهینه تر یاد بگیرید.

میخوای بعدا بخونی ؟

دانلــــــود PDF

فهرست

C

طراحی سایت رایگان با وردپرس

C

چگونه یادگیری طراحی سایت را سریعتر کنیم؟

C

برای یادگیری طراحی سایت به چه ابزار هایی نیاز داریم؟

C

یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد اگر از دوره های آموزشی استفاده کنیم؟

C

آیا کارآموزی به تسریع یادگیری طراحی سایت کمک می کند؟

C

آیا می شود طراحی سایت را در دانشگاه با سرعت بیشتری یاد گرفت؟

آشنایی با انواع خدمات طراحی سایت تابان شهر

مشاهده خدمات یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد؟

یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد ؟

مشکل ما انسان ها این است که برای همه چیز صفر تا 100 قائل می شویم. همیشه تصور می کنیم که یادگیری یک تخصص در جایی آغاز و در یک نقطه هم به پایان می رسد. مثلا به دنبال پکیج های یادگیری زبان انگلیسی در 1 ماه هستیم، همیشه به دنبال دوره های آموزشی فشرده و کم هزینه هستیم و طوری رفتار نمی کنیم که انگار کاری که می خواهیم انجام بدهیم را دوست داریم. یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد از آن دسته سوال هاییست که کسانی می پرسند که هنوز وارد طراحی سایت نشده اند و از علاقه ای که به آن دارند مطمئن نیستند. پس همانطور که قبلا هم گفتیم، طراحی سایت مانند خیلی از کار ها شاید نقطه صفر داشته باشد، اما هرگز به نقطه صد نمی رسد و هیچوقت یادگیری آن تمام نمی شود.

منظور ما از اینکه یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد چیست ؟ آیا می خواهیم ببینیم که چه زمانی به حدی می رسیم که می توانیم طراحی سایت انجام بدهیم و یا اینکه چه زمانی به طور کامل هر چیزی که درباره طراحی سایت است را یاد می گیریم؟ بیایید کمی این ذهنیت را از خودمان دور کنیم و طور دیگری به این موضوع نگاه کنیم. بگذارید از همین حالا خیالتان را راحت کنیم. یادگیری کامل طراحی سایت هرگز حاصل نمی شود و اینکه شما چقدر طول می کشد که بتوانید یک سایت کامل را طراحی کنید هم کاملا بستگی به خودتان دارد و هیچ زمانبندی خاصی برای آن وجود ندارد. در ادامه قرار است به یک سری فاکتور هایی بپردازیم و ببینیم که چه کار هایی باید انجام بدهیم که نه سریعتر، بلکه بهینه تر طراحی سایت را یاد بگیریم.

چگونه یادگیری طراحی سایت را سریعتر کنیم؟

هیچوقت هیچ زمان دقیقی برای اینکه بگوییم یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد وجود ندارد. اما چیزی که بیش از هر فاکتور دیگری در این مورد تاثیر گذار است، فاکتور ساده ای به نام “علاقه” است. اگر شما به طراحی سایت علاقه داشته باشید، هم پشتکار بیشتری برای آن بدست می آورید، هم حوصله بیشتری برای آن به خرج می دهید، هم وقت بیشتری برای آن می گذارید و در نتیجه، طراحی سایت را سریعتر هم یاد می گیرید. یادگیری طراحی سایت از آن دسته کار هاییست که یک نفر ممکن است روزی 1 ساعت برای آن وقت بگذارد و شخص دیگری ممکن است با احتساب تمام امور دیگر زندگی، 6 ساعت برای آن وقت بگذارد. این موضوع کاملا بستگی به علاقه شخص به یادگیری طراحی سایت دارد.

پس اگرعلاقه ای واقعا به طراحی سایت ندارید و می خواهید از روی اجبار آن را انجام بدهید، سعی کنید حداقل یک انگیزه دیگری برای خودتان درست کنید تا آن انگیزه باعث بشود که شما سریعتر این کار را انجام بدهید. این انگیزه می تواند انگیزه اقتصادی، موقعیت شغلی، سرگرمی و هرچیز دیگری باشد. به هر حال، شما برای سریعتر یاد گرفتن طراحی سایت نیاز به یک انگیزه دارید و اگر این انگیزه شما علاقه نباشد، مجبور هستید که یک انگیزه دیگری برای خودتان بسازید که یادگیری طراحی سایت را موکول به زمان دیگری نکنید. عقب انداختن یادگیری طراحی سایت مسلما باعث می شود که دیرتر طراحی سایت را یاد بگیرید.

برای یادگیری طراحی سایت به چه ابزار هایی نیاز داریم؟

اینترنت! برای اینکه طراحی سایت را یاد بگیرید به یک اینترنت با سرعتی حداقل متوسط نیاز دارید. اگر سوال ما این باشد که یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد آیا اینترنت کمک می کند که آن را سریعتر یاد بگیریم؟ در واقع بدون اینترنت شما اصلا نمی توانید که طراحی سایت را یاد بگیرید. یادگیری طراحی سایت نیاز به آزمون و خطا دارد و شما نیاز دارید که بتوانید از طریق اینترنت، تمرین های طراحی سایت را انجام بدهید. حال وقتی اینترنت داریم باید از کجا شروع کنیم؟ اول از هر چیز باید به سراغ یادگیری HTML برویم. پس سوال اصلی ما باید این باشد که یادگیری HTML یا Hypertext Markup Language چقدر طول می کشد. یادگیری این زبان مارک آپ اگر با منطق کد آشنایی داشته باشیم شاید حتی کمتر از دو هفته طول بکشد و در غیر این صورت، ممکن است بیشتر هم بشود.

هرچند که به طور کلی ما HTML را به عنوان ساده ترین زبان طراحی سایت می شناسیم و در واقع منطق کد را از همان یاد می گیریم، اما باز هم اگر با HTML به طور کلی آشنا نباشیم، یادگیری این زبان ممکن است کمی برای ما بیشتر طول بکشد. HTML را هم شما می توانید از طریق ویدیو های Youtube و البته سایت W3schools یاد بگیرید. سایتی که هم تمرینات HTML را در آن می توانید انجام بدهید و هم اینکه به راحتی می توانید HTML را از آن یاد بگیرید. فقط این موضوع را یادتان باشد که شما نباید یادگیری HTML را به این سایت محدود کنید و خودتان هم باید به صورت جداگانه در یک دامنه جدا، کار کردن با HTML را تمرین کنید تا سریعتر و مطمئن تر بتوانید آن را یاد بگیرید. در ادامه به موارد دیگر نیز بپردازیم.

یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد اگر از دوره های آموزشی استفاده کنیم؟

اینکه یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد همیشه بستگی به خودمان دارد اما شاید برای یک سری از افراد، دوره های آموزشی بتوانند تسریع کننده روند یادگیری باشند. چرا؟ زمانی که شما دوره های آموزشی را سپری می کنید، همیشه یک منتور یا استادی هست که این دوره ها را به شما آموزش می دهد. این اساتید چون در کار خودشان خبره هستند، می توانند هم کمک خوبی در یادگیری شما باشند، هم اینکه حداقل تو رودربایستی آن ها هم که شده، ما طراحی سایت را سریعتر یاد بگیریم. تفاوت یادگیری طراحی سایت به صورت خودآموز با یادگیری آن با دوره های آموزشی این است که در یادگیری خودآموز، روند یادگیری ما به صورت منظم نیست و ما ممکن است بدانیم که چه چیزی را یاد می گیریم، اما ندانیم که چگونه باید به درستی آن را یاد گرفت.

البته که یک عیبی که دوره های آموزشی دارند این است که مشخص نیست که استاد ما حرفه ای باشد یا خیر و همچنین به هر حال این دوره ها هزینه بر هستند و برای یادگیری بیشتر، مجبور به تقبل کردن هزینه هایی هستیم که ممکن است اصلا لازم نباشد که این هزینه ها را بدهیم. به هر حال اگر دوره های ما حضوری باشد، هزینه هایی مانند رفت و آمد و اتلاف وقت را نیز خواهیم داشت که شاید برای بعضی از افراد واقعا صرف نمی کند. اما پیشنهاد ما به شما این است که اگر به طراحی سایت علاقه دارید اما دنبال کسی هستید که به شما تمرین بدهد، راه را نشان بدهد و به سمت یادگیری طراحی سایت کمی هولتان بدهد، دوره های آموزشی بهترین روش برای یادگیری سریع طراحی سایت هستند. در حالی که اگر سهل انگار باشید، خودآموزی خیلی کند پیش خواهد رفت.

آیا کارآموزی به تسریع یادگیری طراحی سایت کمک می کند؟

رسیدیم به اصلی ترین و از نظر ما بهترین روش برای یاد گیری طراحی سایت. اگر سوال شما این است که یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد ، ما به شما می گوییم که در صورت داشتن وقت، علاقه و پشتکار، مسلما با کارآموزی این موضوع سریعتر هم انجام می شود. در کارآموزی دیگر شما داخل محیط کار قرار می گیرید و با پروژه های واقعی طرف هستید. در اوایل کار شما باید حداقل آشنایی را با طراحی سایت داشته باشید و حداقل کمی به HTML وارد باشید، در طی مسیر همکاران شما و مسئول کارآموزی شما به شما کمک می کند که این مسیر را بهتر طی کنید و بتوانید سریعتر طراحی سایت را یاد بگیرید. خوبی کارآموزی این است که شما هم وقت بیشتری برای انجام کار ها دارید، هم رایگان است و هم اینکه شما با چالش های واقعی طراحی سایت طرف هستید.

در این روش، بدون اینکه حتی خودتان هم متوجه بشوید، یادگیری شما سریعتر می شود. به این خاطر که زمانی که می دانید بعد از اتمام کارآموزی، نسبت به عملکردی که داشتید به سرعت صاحب شغل و کسب درآمد می شوید، دیگر آنجاست که انگیزه به اندازه کافی برای شما حاصل می شود و شما خودتان روند یادگیری خودتان را سریعتر می کنید. این روش هم رایگان است، هم کاربردی است و هم اینکه کیفیت یادگیری را بالا می برد. پس بد نیست که بعد از امتحان کردن روش های قبلی، به سرعت وارد یک دوره کارآموزی بشوید و از هیچ بابتی هم نگران نباشید، معمولا برای ورود به دوره های کارآموزی مدرک های دانشگاهی نیازی نیست. گفتیم مدرک دانشگاهی، آیا می شود طراحی سایت را در دانشگاه سریعتر یاد گرفت؟ پاسخ این سوال را در بخش بعدی خواهیم گفت.

آیا می شود طراحی سایت را در دانشگاه با سرعت بیشتری یاد گرفت؟

داشتن مدرک دانشگاهی و یادگیری اصولی طراحی سایت کمک بسیاری در این مسیر به شما می کند. اما خیر، یادگیری بوسیله دانشگاه به هیچ عنوان سریع نیست و شما نباید دلتان را به آموزه های آکادمیک خوش کنید. اگر می خواهید طراحی سایت را در دانشگاه یاد بگیرید، باید خودتان هم جسور باشید و به سراغ علم بروید. یادتان نرود که شما یک “دانشجو” هستید و به دنبال دانش هستید، اساتید دانشگاه هرچقدر هم که به شما چیزی یاد بدهند، در نهایت این شما هستید که باید به سراغ علم بروید و هر کجا که هست آن را پیدا کنید. اما اگر می خواهید بدانید که یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد اگر فقط دلمان را به دانشگاه خوش کنیم، باید بگوییم که حداقل 4 سال این پروسه طول خواهد کشید و قبول کنید که 4 سال اصلا زمان کمی نیست.

سخن پایانی

هیچوقت دنبال تمام شدن آموزش نباشید، این سختی هاست که باید تمام شوند اما چالش، قرار نیست هیچوقت پایش را از زندگی ما بیرون بکشد. یادگیری همیشه چالش دارد و ما باید با این چالش ها دست و پنجه نرم کنیم. پس این را بدانید که اینکه یادگیری طراحی سایت چقدر طول می کشد کاملا بستگی به خود شما دارد. مطمئن باشید یک فرد با پشتکار بالا، می تواند اولین طراحی سایت خودش را در 1 ماه اول یادگیری انجام بدهد و کسی که در این راه پشتکاری به خرج ندهد، شاید تا سال ها نیز نتواند حتی یک سایت درست و درمان تحویل کسی بدهد. یادمان باشد که یادگیری، بیش از اینکه کمیتش مهم باشد، کیفیت آن مهم است و هرچقدر تمرکز، انگیزه و علاقه ما بیشتر باشد، یادگیری هم با سرعت بیشتری انجام می شود. ممنون که تا به اینجا همراه ما بودید.

آیا امکان طراحی سایت رایگان با وردپرس وجود دارد؟ چگونه؟

اینکه ما همیشه می خواهیم همه چیز را با کمترین قیمت و حتی رایگان بدست بیاوریم چیز بدی نیست. به هر حال در وضعیت اقتصاد امروز این موضوع می تواند به بودجه ما کمک بسیاری کند. اما موضوع اینجاست که آیا همه چیز را می شود رایگان بدست آورد؟ اگر آره، آیا ما آن را با همان کیفیت بالایی که از آن انتظار داریم بدست می آوریم؟ در این مقاله می خواهیم این موضوع را با طراحی سایت رایگان با وردپرس مورد بررسی قرار بدهیم. می خواهیم اول از همه ببینیم که آیا این موضوع واقعا امکان پذیر است و یا اینکه ما صرفا این عنوان را نوشته ایم که شما را به سمت این مقاله بکشانیم؟ پس از شما می خواهیم که تا پایان این مقاله همراه ما باشید چون قرار است درباره حقایق صحبت کنیم و قرار نیست قول الکی به کسی بدهیم.

میخوای بعدا بخونی ؟

دانلــــــود PDF

فهرست

C

طراحی سایت رایگان با وردپرس

C

آیا طراحی سایت رایگان با وردپرس امکان پذیر است؟

C

طراحی سایت رایگان با وردپرس و در حد کمی خرج بیشتر!

C

چرا طراحی سایت رایگان با وردپرس جواب نمی دهد؟

آشنایی با انواع خدمات طراحی سایت تابان شهر

مشاهده خدمات طراحی سایت رایگان با وردپرس؟

طراحی سایت رایگان با وردپرس

می دانید چه چیزی از پول با ارزش تر است؟ می دانید چه چیزی را حتی با پول هم نمی توانید بخرید؟ زمان! همه ما به هر حال یک زمانی داریم که نمی دانیم کی قرار است تمام بشود و باید از آن به درستی استفاده کنیم. حداقل با پیشرفت تکنولوژی امروز، هنوز هم ما نمی توانیم زمان از دست رفته را با پول جبران کنیم و قبول کنید که طراحی سایت هم از آن دسته کارهاییست که زمان چند نفر را همزمان از آن ها می گیرد. حال چه طراحی سایت وردپرسی باشد و چه این طراحی سایتی که از آن صحبت می کنیم اختصاصی باشد.اگر بخواهیم صادق باشیم طراحی سایت رایگان با وردپرس چیزی نیست که واقعا امکان پذیر نباشد. موضوع اینجاست که حتی این نوع طراحی سایت هم که به نظر چیز ساده ای می رسد، زمان بر است.

اگر کسی به شما وعده طراحی سایت رایگان با وردپرس را داد، مطمئن باشید که در قبال زمانی که گذاشته است، بالاخره قرار است یک ارزشی از شما دریافت کند. حالا اگر بخواهیم واقعا به یک سایت وردپرسی رایگان دسترسی داشته باشیم و کسی حاضر نیست این کار را برای ما انجام بدهد، باید خودمان دست به کار بشویم. موضوع اینجاست که این کار هم تقریبا امکان پذیر است و تنها هزینه ای که ما باید بکنیم شاید پول هاست و دامنه باشد و برای قالب هم از یک قالب رایگان وردپرس استفاده کنیم. بله، حالا ما یک سایت وردپرسی کاملا رایگان داریم که عملا هیچ کار خاصی به جز یک سری تولید محتوای محدود را نمی توانیم در آن پیش ببریم. در ادامه می خواهیم بیشتر به معایب این موضوع بپردازیم و راه های موفق شدن را نیز برشماریم. کی می داند؟ شاید سایت رایگان هم جواب داد.

آیا طراحی سایت رایگان با وردپرس امکان پذیر است؟

کوتاه ترین جواب این است: بله! امکان پذیر است ولی یا آن سایت برای شما کار نمی کند، یا هزینه های دیگری باید تقبل کنید که این سایت برایتان کار کند.

اما اگر بخواهیم جواب طولانی تری به شما بدهیم (اگر هنوز هم قانع نشده اید) باید خدمت شما عرض کنیم که خیر، به دلایلی می توان گفت که طراحی سایت رایگان با وردپرس عملا هم اگر امکان پذیر باشد، انجام دادن آن اصلا برای کسی که در این کار مهارتی ندارد اصلا نمی صرفد.

بیایید تصور کنیم که شما یک مدیر کسب و کار هستید و می خواهید یک سایت وردپرسی را خودتان طراحی کنید، تولید محتوایش را انجام بدهید، باگ هایش را رفع کنید و خلاصه از صفر تا صد آن کار خودتان باشد. تخصص شما در کسب و کار خودتان است و هیچ تخصصی در راه اندازی یک سایت ندارید، کسب و کار خودتان و مدیریت آن نیز به اندازه کافی زمان را از شما گرفته است و اتفاقا کارکنانی هم دارید که باید حواستان به آن ها نیز باشد. حالا این وسط شما یک هاست و دامنه تهیه می کنید و با یک قالب رایگان نیز سایت خودتان را بالا می آورید. قالبی که احتمالا یک نوجوان بلاگ نویس هم از همان برای تولید محتوای سایتش استفاده می کند. آیا چنین سایتی می تواند نماینده برند و کسب و کار شما باشد؟ آیا ارزش زمانی که شما روی آن می گذارید را دارد؟

اگر پاسخ این سوال را اینطوری دادید که “باشه اشکالی نداره! جهنم و ضرر! یک قالب حرفه ای هم می خرم”، آن وقت است که باید به بخش بعدی این مقاله برویم.

طراحی سایت رایگان با وردپرس و حالا در حد کمی خرج بیشتر!

تمام کار هایی که برای طراحی سایت رایگان با وردپرس در بخش قبلی انجام دادید را تصور کنید و سپس قالب رایگان را با یک قالب حرفه ای عوض کنید. مسلما این قالب اگر تمام آن چیزی باشد که شما نیاز داشته باشید، باز هم باید طبق کسب و کار خودتان آن را تغییر بدهید و همه چیز را عوض کنید. برای این کار باید کار کردن با وردپرس و ادیتور های آن را بلد باشید. پس به احتمال زیاد یا اینجا تسلیم می شوید و به سراغ یک متخصص در این زمینه می روید و یا اینکه خودتان وقت می گذارید و با دیدن فیلم های آموزشی، کار کردن با پنل وردپرس را یاد می گیرید و با چندین بار آزمون و خطا و بهم زدن نظم سایت، بالاخره تغییراتی که می خواهید را روی سایتتان اعمال می کنید.

حالا نوبت به تولید محتوای سایتتان می رسد و تلاش می کنید که با دانشی که در رابطه با حوزه کاری خودتان دارید، تولید محتوای سایت خودتان را انجام بدهید که البته شاید ایرادات زیادی هم در این تولید محتوا باشد اما به هر حال این بار هم به مقصد می رسد. همه چیز آماده شده است و شما یک سری از جا های قالب را تغییر داده اید و تولید محتوای آن را هم انجام داده اید، اما هنوز یک سری بخش های قالب هستند که هر کاری که می کنید نمی توانید با پنل وردپرس و ادیتور ها به آن دسترسی داشته باشید. آن جاست که شما باید دست به کدنویسی ببرید و شروع تغییر دادن کد ها کنید. این بار هم تلاش می کنید و کد ها را تغییر می دهید و ناگهان ساختار سایت بهم می ریزد.

چیزی درست شد؟ خیر. خراب تر هم شد؟ بله احتمالا. به متخصص نیاز داریم؟ بله!

چرا طراحی سایت رایگان با وردپرس جواب نمی دهد؟

تازه تمام چیز هایی که در بخش های قبلی درباره طراحی سایت رایگان با وردپرس گفتیم در خوش بینانه ترین حالت اتفاق می افتند. ما در نظر گرفتیم که شما زمان تمام این کار ها را دارید و اصلا کار دیگری برای انجام دادن ندارید. در حالی که مسلما اینطور نیست و مدیریت یک کسب و کار، کاملا سوا از مدیریت وب سایت آن است. به علاوه تمام این ها، سایت به جز طراحی، به توسعه، تولید محتوا، پشتیبانی، پشتیبانی سرور، امنیت، سئو سایت و … نیز نیاز دارد و برای رسیدن به یک سایت وردپرسی مناسب برای یک کسب و کار، به افراد متخصص بسیاری نیاز است.

قدیم تر باور عمومی این بود که سایت های وردپرسی یک سری سایت بلاگ مانند هستند که هیچ ارزش خاصی قرار نیست به مخاطب اضافه کنند و برای کسب و کار های حرفه ای جواب نمی دهند. در حالی که خیلی از سایت های معتبر ثابت کردند که اینطور نیست به این خاطر که ما داریم به وردپرس به عنوان یک طراحی کننده سایت نگاه می کنیم، در حالی که وردپرس صرفا یک CMS است که یک پنل حرفه ای برای مدیریت محتوا در اختیار ما قرار می دهد و اصلا قرار نیست که برای طراحی سایت انجام بدهد. طراحی سایت، کار طراح سایت است و یک برند خوب، باید طراحی منحصر به فردی داشته باشد و موارد دیگری که سایت نیاز دارد را هم باید رعایت کند.

اما فقط این ها هم نیست، سایت به چیز های دیگری نیاز دارد که طراحی سایت رایگان با وردپرس به ما آن ها را نمی دهند و آن ها نیز هزینه خودشان را دارند.

سئو سایت

هرچقدر هم که شما بگویید که اصلا نمی خواهید سئو سایت انجام بدهید (که اصلا مگر می شود چنین امکان عالی ای را نخواهید؟!) باز هم سایت شما در طراحی خود به یک سری از زیر ساخت های سئویی نیاز دارد که حداقل به یک سایت قابل قبول تبدیل بشود و قوانین موتور جست و جو را نقض نکند. چون شما هرچقدر هم که با روش های دیگر دیجیتال مارکتینگ بخواهید سایتتان را پروموت کنید، در نهایت این مخاطب است که انتخاب گوگل برایش در اولویت است. طراحی سایت رایگان با وردپرس سئو سایت خوبی ندارد و چیزی که به شما می دهد سایتی است که مورد قبول موتور های جست و جویی مانند گوگل نیست.

تولید محتوا

یک طراح سایت، می داند که یک محتوا باید در کجا نوشته شود و یک تولید کننده محتوا می داند که چه چیزی باید بنویسد. طراحی سایت رایگان با وردپرس یعنی ما هردوی این ها را ندید بگیریم و خودمان سعی کنیم بفهمیم که در یک سایت چه چیزی باید بنویسیم و این محتوا را کجا باید بنویسیم. یادتان هم باشد که محتوا آن چیزی هستش که مخاطب برای آن به سراغ سایت شما می آید و اگر تولید محتوای حرفه ای نداشته باشید، مخاطب هم ارزشی برای سایت شما قائل نمی شود.

کدنویسی، توسعه و سرور

ببینید، ما قرار نیست یک بلاگ برای یک نوجوان درست کنیم که در آن از روزمرگی هایش بنویسد، قرار است یک سایت وردپرسی داشته باشیم که نماینده ما در دنیای وب باشد. این نماینده به یک سرور حرفه ای نیاز دارد و این سرور باید در بازه های زمانی خاصی مانیتور بشود. سایت حرفه ای ما امکانات حرفه ایی دارد که یک برنامه نویس باید آن ها را برای سایت کدنویسی کند و هر جایی هم که مشکلی پیش بیاید، اقدام به دیباگ کردن سایت ما کند. این موارد چیز هایی نیستند که طراحی سایت رایگان با وردپرس از آن ها بهره مند باشد و این موضوع را حتما باید در نظر بگیریم.

پشتیبانی سایت

سایت مانند یک فروشگاه است که 24 ساعته باز است. این فروشگاه درست است که فیزیکی نیست، اما مانند یک فروشگاه فیزیکی به مراقبت، بروزرسانی و امنیت نیاز دارد. کار هایی که ما به دلیل مشغله های زیاد قادر به انجام آن ها نیستیم که هیچ، یک سایت وردپرسی رایگان اصلا امکانی برای پشتیبانی در اختیار ما قرار نمی دهد. این نوع از سایت ها معمولا بعد از مدتی منقضی می شوند، چون زیر ساخت درست حسابی ای ندارند و از آن ها نیز به خوبی پشتیبانی نمی شود؟ چرا؟ چون ما تصمیم گرفتیم که چنین مفهوم بزرگی را رایگان دریافت کنیم و انتظار داریم که بهترین پاسخ را هم بدهد. در حالی که چنین اتفاقی نمی افتد.

سخن پایانی

طراحی سایت رایگان با وردپرس فقط برای یک سری از آدم های خاص امکان پذیر است و آن ها هم کسانی هستند که هم در طراحی سایت و هم در توسعه سایت فول استک (دارای مهارت های مختلف) هستند و می توانند خودشان به راحتی از پس همه کار های یک سایت بر بیایند. اول اینکه چنین افرادی به جای این کار، می روند برای بقیه کار هایشان را انجام می دهند و دستمزد می گیرند، دوم اینکه اگر این افراد هم اقدام به طراحی یک سایت رایگان برای خودشان می کنند که اتفاقا موفق هم هست، هزینه های خودشان را در دوره های یادگیری و کسب تجربه داده اند و آن ها نیز چنین سایتی را رایگان بدست نیاورده اند. همیشه یادتان باشد، هزینه کردنی که سود دهی بلند مدت داشته باشد، بهتر از هزینه نکردنی است که فقط ضرر باشد. ممنون که همراه ما بودید.