شبکه ایمن

8 تا از راه های کسب درآمد از سایت در سال 1401

اینکه هر شرکت یا کسب و کاری می تواند سایت داشته باشد کاملا بدیهی است. از کوچکترین کسب و کار ها تا بزرگترین آن ها طراحی سایت برایشان مناسب است. فرقی هم نمی کند که کسب و کار درباره چه باشد، سنتی ترین کسب و کار ها را هم یک سری در گوگل به دنبال آن ها می گردند. اما اینکه چگونه به طور مستقیم از طریق سایت کسب درآمد کنیم بحثش کاملا جداست. راه های کسب درآمد از سایت زیاد هستند که می خواهیم به 5 مورد از مهمترین های آن ها بپردازیم. کار هایی که معمولا به طور مستقیم از طریق سایت انجام می شوند و شاید کمترین دخالت فیزیکی را داشته باشند. اگر به دنبال کسب درآمد از طریق سایت هستید و صاحب کسب و کاری هم نیستید، ما به شما چند راه پیشنهاد می دهیم. پس همراه ما باشید.

میخوای بعدا بخونی ؟

دانلــــــود PDF

فهرست

C

راه های کسب درآمد از سایت

C

راه های کسب درآمد از سایت کدام اند؟

اگر به دنبال درآمد زایی از طراحی سایت هستی…

روی دکمه زیر کلیک کن و حوزه خودت رو انتخاب کن

انتخاب حوزه کاری راه های کسب درآمد از سایت

راه های کسب درآمد از سایت

احتمالا یا در این سایت و یا در سایت های دیگر نکات بسیاری درباره سود آوری طراحی سایت مطالعه کرده اید. هیچکس هم منکر این موضوع نیست که طراحی سایت خوب همراه با سئو سایت عالی، می تواند سود هر نوع کسب و کاری را بیشتر کند. اما چیزی که قرار است اینجا درباره آن صحبت کنیم دیگر طراحی سایت برای یک کسب و کار نیست. در واقع باید اینطور منظور را توضیح دهیم که اینجا قرار نیست برای کسب و کار سایت طراحی کنیم، قرار است سایتی طراحی کنیم که تبدیل به کسب و کار ما بشود. حال چه این سایت کسب و کار دوم ما باشد، چه اصلی ترین تمرکز ما محسوب بشود. در هر حالت راه های کسب درآمد از سایت کم نیستند و ما فقط قرار است چشمه ای از آن ها را به شما نشان بدهیم.

در واقع در این مقاله می خواهیم به شما بگوییم نه تنها این راه وجود دارد که شما مدیر و همه کاره خودتان باشید، بلکه می توانید حتی به کسب درآمدی بیش از آنچه فکر می کنید برسید. طراحی سایت قرار نیست هیچگونه محدودیتی برای شما قائل بشود و راه های کسب درآمد از سایت هم اگر به درستی دنبال شوند، می توانند شما را به کسب درآمد نا محدود برسانند. شاید فکر کنید که حرف ما کمی تبلیغاتی باشد اما خودتان نگاهی به خیلی از سایت ها اگر بیندازید، می بینید که هیچ چیزی به جز همین سایت باعث نشده است که خیلی از افراد، به موفقیت های عجیبی دست پیدا کنند که با بالاترین حقوق های ثابت هم نمی توانستند به آن برسند. پس بهتر است بدون معطلی به سراغ “روش های کسب درآمد از سایت” برویم تا شما هم از همین حالا تصمیم خود را بگیرید.

راه های کسب درآمد از سایت کدام اند؟

اجازه بدهید قبل از اینکه سراغ این راه ها برویم چند نکته را خدمت شما عرض کنیم. داشتن سایت به تنهایی راه های کسب درآمد از سایت را برای ما هموار نمی کند. داشتن یک سایت نیاز به موارد زیادی مانند تولید محتوای خوب، سئو سایت خوب، طراحی عالی، پشتیبانی سایت و امور دیگر دارد. شما می توانید همه این کار ها را خودتان انجام بدهید و برای شروع کار از ابزار هایی مانند وردپرس یا سایت ساز ها استفاده کنید. اما یادتان باشد که همیشه قرار نیست که سایت شما در سطوح پایین بماند و در عین حال هم قرار نیست همان اول کار تمام بودجه خودتان را صرف امور سایت کنید. در این مسیر با احتیاط قدم بردارید و اگر هم خواستید ریسک کنید، تمام جوانب آن را در نظر داشته باشید. روش های کسب درآمد از سایت را در ادامه به شما خواهیم گفت.

فروشگاه اینترنتی

یکی از معمول ترین و بهترین راه های کسب درآمد از سایت تاسیس یک فروشگاه اینترنتی می باشد. روی یک گروه از محصولات تمرکز کنید و با طراحی سایت فروشگاهی ، شروع به فروختن این محصولات کنید. فرقی هم نمی کند که چقدر این فروشگاه بزرگ یا کوچک باشد، به هر صورت یکی از اصلی ترین روش های کسب درآمد از سایت است. به عنوان مثال اگر شما یک نقاش یا طراح هستید می توانید یک سایت سایت تاسیس کنید و طراحی های خودتان را در آن برای فروش بگذارید. یا مثلا حتی ممکن است خالق و تولید کننده محصول خودتان نباشید و اجناس را ارزان قیمت بخرید، سود قانونی را روی آن ها لحاظ کنید و با یکسری مزیت های مختلف آن ها را بفروشید. شاید نتیجه گرفتن این روش کمی طول بکشد، اما اگر کارتان را با تلاش بسیار انجام دهید، در نهایت به نتیجه خواهید رسید.

فروشگاه اینترنتی مشاهده محصول فروشگاهی تابان

تبلیغات در سایت

شاید این روش از بهترین راه های کسب درآمد از سایت نباشد اما حداقل می دانیم که تبلیغات آنلاین یکی از مرسوم ترین آن ها به شمار می رود. شما می توانید یک سایت برای امور مختلف مانند تولید محتوا، خبر نویسی، انتشار ویدیو، سرگرمی و … تاسیس کنید و سپس، بعد از بالا رفتن ترافیکتان در سایت، قرارداد تبلیغات با باقی کسب و کار ها ببندید که به صورت های مختلف، کار آن ها را در سایت تبلیغ کنید. شما می توانید از تبلیغات کلیکی که یکی از بهترین نوع تبلیغات سایت است استفاده کنید که به میزان هر کلیک کاربر بر روی بنر تبلیغاتی، مبلغی به حساب شما واریز بشود. تبلیغات از قدیم در سایت ها رایج بود و همین حالا هم با نوین تر شدن و روش های مختلف، به حیات خود در دنیای وب ادامه می دهد و یکی از ساده ترین روش های کسب درآمد است.

آموزش در سایت

در این روز ها دیگر کسی دلش نمی خواهد وقتی مزه آموزش از راه دور زیر زبانش رفته است، از خانه برای کسب دانش به بیرون از خانه برود. مردم دوست دارند در محیط های مورد علاقه خودشان بنشینند و به تنهایی تخصص یا علمی را یاد بگیرند. این فرصت خوبیست که یکی از روش های کسب درآمد از سایت را دنبال کنید و آن هم تاسیس یک سایت آموزشی است. به این صورت که اگر در کاری تخصص دارید و یا احاطه بسیاری به یک علم خاص دارید، می توانید ویدیو های آموزشی، محتوا و مقالات خودتان را داخل سایت قرار دهید و آن ها را به فروش برسانید. البته بد نیست که بخشی از آموزش های خودتان را رایگان در سایت قرار بدهید و مهارت خودتان را نشان دهید و سپس بعد از آن برای آموزش های بیشتر، مبلغی را از کاربران دریافت کنید.

آموزش در سایت مشاهده محصول آموزشی تابان

تولید محتوای خالص و منحصر به فرد

مگر قرار نشد راه های کسب درآمد از سایت را بگوییم؟ پس چرا این مورد شبیه به “ویژگی های یک سایت خوب” است؟ کسب درآمد آن کجاست؟ می خواهیم در اینجا درباره کسب درآمد از طریق Donation یا اهدا صحبت کنیم. در واقع Donate کردن، شامل پرداخت اختیاری هزینه برای تولید محتوای بیشتر می باشد. این روش به این خاطر کمی سخت است که شما باید محتوایی که ارائه می دهید آنقدر ناب، دست اول، منحصر به فرد و جالب باشد که کاربر خودش بخواهد که شما به این تولید محتوا ادامه بدهید و برای همین هم مبلغی را به دلخواه (البته می شود برای آن سطح و سقف تعیین کرد) به شما اهدا یا اصطلاحا دونیت می کند که به شما انگیزه برای تولید محتوای مورد علاقش بدهد. مزیت و عیب این روش هر دو این است که رقم اهدا هیچوقت ثابت نیست و بستگی به خود کاربر دارد.

فروش قالب سایت

کمی بیشتر که در این مقاله جلوتر برویم متوجه خواهید شد که روش های کسب درآمد دارند کمی تخصصی تر می شوند و لازمه آن ها بودجه بیشتری است. یکی از همین راه های کسب درآمد از سایت فروش قالب های سایت می باشد. شما اگر خودتان طراح سایت هستید که خیلی هم عالی، قالب های آماده خودتان را طراحی کنید و برای فروش در سایت قرار دهید. اما اگر طراح یا توسعه دهنده سایت نیستید هم نگران نباشید، می توانید این کار را مشترکا با یک طراح سایت انجام بدهید و از کمک های او هم در این زمینه استفاده کنید.

فروش خدمات سئو

این یکی کمی مشتری های خاص تری دارد اما این روش از راه های کسب درآمد از سایت از آن روش های پر سود است. درست است که مشتریان شما معمولا قشر ثابتی هستند اما همان قشر ثابت قرار است سود بسیاری به شما برسانند. این قشر ثابت، یا صاحبان کسب و کار هستند و یا سئو کار هایی هستند که پروژه های مختلف را برعهده می گیرند. شما می توانید برای سایت های مختلف یا لینک سازی کنید یا از آن ها رپورتاژ تحویل بگیرید تا منبع درآمدی برای خود و سایت شما باشد.

فروش خدمات سئو سایت مشاهده خدمات سئو تابان شهر

مشاوره اینترنتی

مهم نیست که در چه کاری مهارت دارید، خیلی ها هستند که می خواهند کسی آن کار را برایشان انجام دهد یا حداقل به آن ها بگوید که چگونه باید این کار را انجام دهند. پس یکی از روش های کسب درآمد از سایت این است که شما به مخاطب خودتان مشاوره اینترنتی بدهید. حال این مشاوره اینترنتی می تواند به صورت چت داخل سایت انجام شود یا اینکه مخاطب از طریق راه های تماسی که در سایت قرار دادید با شما ارتباط بگیرد و مشاوره های لازم را دریافت کند.

فروش محصولات دیجیتال

این موضوع شاید زیر مجموعه فروشگاه اینترنتی باشد اما شما قرار نیست محصول یا خدماتی را به طور فیزیکی به کاربر تحویل بدهید. در این نوع سایت ها شما می توانید خدمات دیجیتال مانند عکس، ویدیو، اپلیکیشن، پول های داخل بازی ها و … را از طریق سایت خود به مشتریان بفروشید. در اینجا دیگر لازم نیست که کاربر منتظر بماند که سفارشش برسد. خرید در اینترنت انجام می شود و مصحول هم به صورت اینترنتی در دست کاربر قرار می گیرد.

سخن پایانی

راه های کسب درآمد از سایت زیاد است و شما با روش های مختلفی می توانید از سایت خود کسب درآمد کنید. چند تا از آن ها را در این مقاله نیاوردیم که دلیل آن هم کاملا مشخص است، یک سری از این راه ها چندان قانونی نیستند و یک سری دیگر هم زیر محموعه موارد بالایی قرار می گیرند. ممنون که در این مقاله با ما همره بودید و امیدواریم که تا به حال یکی از این 8 مورد را برای کار خود انتخاب کرده باشید.

دیدگاهتان را بنویسید