اگر به سراغ این مقاله آمده اید به احتمال زیاد می دانید که به جز موتور جست و جوی گوگل موتور های جست جوی دیگری هم وجود دارند. شاید در ایران و جهان گوگل معروف ترین آن ها باشد، اما موتور های جست و جوی دیگری هم در دنیا وجود دارند که حتی سعی می کنند امکانات بیشتری نسبت به گوگل به مخاطب بدهند. برای همین هم در این مقاله قصد داریم به سراغ بهترین موتورهای جستجو حال حاضر در جهان برویم. موتور های جست و جویی که هم الگوریتم های خاص خودشان را دارند و هم اینکه اصول خاص ایندکس شدن خودشان را دارند. این را هم به شما بگوییم که گوگل همچنان بهترین موتور جست و جو (حداقل محبوب و معروف ترین) می باشد اما بد نیست که به عنوان یک سئو کار با دیگر موتور های جست و جو نیز آشنا شویم.
میخوای بعدا بخونی ؟
دانلــــــود PDF
فهرست
C
بهترین موتورهای جستجو
C
5 تا از بهترین موتورهای جستجو
خدمات سئو سایت تابان شهر + ضمانت صفحه اول
مشاهده خدمات
بهترین موتورهای جستجو
زمانی که بحث از موضوع سئو سایت می شود همه ذهنشان به سمت بهینه سازی برای گوگل می رود. در حالی که سئو سایت همیشه منظورش بهینه سازی برای “موتورهای جستجو” می باشد که این موتور های جست و جو محدود به گوگل نیستند. موتور های جست و جوی دیگری هم وجود دارند که می خواهیم بهترین موتور های جست و جو را در این مقاله به شما معرفی کنیم. بله درست است! باز هم با معرفی این موتورهای جستجو، هم ما و هم شما قرار است هم تمرکزمان روی سئو سایت برای گوگل باشد و هم از گوگل بیشتر استفاده خواهیم کرد. اما شاید با معرفی این موتور های جست و جو کمی نظر شما هم عوض بشود و بخواهید آن ها را نیز امتحان کنید. شاید الگوریتم های آن ها بیشتر به کار شما بیایند.
در لیستی که برای شما آماده کرده ایم احتمالا اسامی آشنایی به گوشتان خواهد خورد اما دیگر قرار نیست که وقت بگذاریم و گوگل را به شما معرفی کنیم. گوگل واقعا دیگر نیاز به معرفی هم دارد؟ به احتمال زیاد که شما با گوگل این مقاله را پیدا کرده اید و همچنین اگر جزو معدود طرفداران موتور های جست و جوی دیگر باشید، باز هم بعید است که گوگل را نشناسید. پس دیگر وقتی روی معرفی آن نمی گذاریم و به سراغ باقی موتور های جست و جو می رویم و بهترین موتورهای جستجو را به شما معرفی خواهیم کرد. همچنین این موضوع را هم مد نظر داشته باشید که الگوریتم های این موتور های جست و جو هرچقدر هم که متفاوت باشد، همچنان برای رتبه گرفتن در آن ها محتوای عالی و تجربه کاربری مهمترین اصل است. در ادامه با معرفی آن ها همراه ما باشید.
5 تا از بهترین موتورهای جستجو
Bing
کسانی که با بهترین موتورهای جستجو آشنایی دارند معمولا از Bing به عنوان دومین موتور جست و جوی برتر دنیا یاد می کنند. موتور جست و جوی مایکروسافت که که یک سری امکانات منحصر به فرد خودش را دارد. این موتور جست و جو، جست و جوی شما را به چند دسته متفاوت تبلیغات، تصاویر، نقشه ها، ویدیو ها و اخبار دسته بندی می کند. همچنین این امکان را به کاربران می دهد که محتوای داخل ویندوز و اکانت های مایکروسافت خودشان را بازیابی کنند. Bing در تمامی مرورگر ها به خوبی اجرا می شود.
نکات مثبت:
- محتواهای پنهان و غیر پنهان را به طور مساوی کراول می کند.
- این موتور جست و جو به صفحات اصلی رتبه می دهد، با صفحات بلاگ خیلی کاری ندارد. (برای کسانی که دنبال خدمات هستند)
- یکی از بهترین Indexing های نتایج ویدیویی را دارد.
نکات منفی:
- اندازه گوگل به سرعت بارگذاری صفحات نتایج خود اهمیت نمی دهد.
- فروم ها در این موتور جست و جو رتبه های پایین را دریافت می کنند.
Yahoo
می دانید که سیستم ایمیلی که قدیم ها خیلی از آن استفاده می کردیم یکی از بهترین موتورهای جستجو را دارد. یاهو یکی دیگر از محبوبت ترین موتورهای جستجو در کنار گوگل محسوب می شود که قبل از گوگل نقش بهترین و در اولویت ترین موتور جست و جو را ایفا می کرد. طبق گفته الکسا، یاهو همچنان یازدهمین سایت پر بازدید در جهان می شود که موتور جست و جوی آن رابط کاربری عالی و جذابی را در اختیار مخاطب قرار می دهد.
نکات مثبت:
- نتایج اورگانیک بسیار خوبی را نمایش می دهد.
- سرچ های فروشگاهی آن امکانات و آپشن های بیشتری را نسبت به موتور های جست و جوی دیگر در اختیار دیگران قرار می دهد.
- امکانات دیگری مانند Yahoo Finance، Yahoo Mail، Yahoo Answers و چندین اپلیکیشن موبایل را در اختیار قرار می دهند.
نکات منفی:
- تبلیغات را به درستی لیبل گذاری نمی کند و همین موضوع ممکن است که نتایج تبلیغاتی با نتایج اورگانیک اشتباه گرفته شود.
- نتایج سرچ آن تاریخ نخورده اند و ممکن است که محتوا های تاریخ مصرف گذشته نیز نمایش داده شوند.
Baidu
یکی از بهترین موتورهای جستجو Baidu است که در سال 2000 معرفی شد و در حال حاضر بهترین موتور جست و جو در کشور چین به حساب می آید. این پلتفرم در طی این سال ها کاربران بیشتری را به خود جذب کرده است در حالی که همچنان مخاطبان اصلی آن در کشور چین می باشند. این موتور جست و جو امکانات و آپشن های بسیار زیادی برای سرچ در اختیار کاربران قرار می دهد.
نکات مثبت:
- امکانات عالی و نتایج جست و جوی بسیار با کیفیت را در اختیار شما قرار می دهد.
- توسط یکی از بهترین هوش مصنوعی ها در دنیا و یکی از بهترین کمپانی های خدمات اینترنتی دنیا پشتیبانی می شود.
- آپشن های تبلیغاتی بسیار زیادی دارد.
نکات منفی:
- به شدت توسط دولت چین شامل سانسور می شود و خیلی از نتیج ممکن است برای شما نمایش داده نشود.
- الگوریتم های جست و جوی آن در مرور زمان زیر سوال می روند برای اینکه گاهی نتایج جالبی را نمایش نمی دهند.
Yandex
یکی از بهترین موتورهای جستجو به نام Yandex در سال 1997 تاسیس شد. یکی از بهترین موتورهای جستجویی که کشور روسیه آن را توسعه داد. کمپانی های مادر این موتور جست و جو کمپانی هایی هستند که خودشان به تنهایی در تولید تجهیزات تکنولوژی و خدمات هوشمند پیشرو هستند و تمامی خدمات آن ها نیز با ماشین لرنینگ (یادگیری ماشین) پشتیبانی می شوند. این موتور جست و یکی از موفقیت های بزرگ کشور روسیه محسوب می شود که شامل تصاویر، نقشه ها و ویدیو ها نیز می شود.
نکات مثبت:
- نتایج جست و جویی در سطح جهانی و مرتبط با محل سرچ به کاربر نشان می دهد.
- بهترین سرچ تصویر را در میان موتور های جست و جو دارد.
- می توان برای کشور های مختلف آن را سفارشی سازی کرد.
- خدماتی مانند Geocoder، Translation، Places و Static Map را به شما ارائه می دهد.
نکات منفی:
- متاسفانه مانند خیلی دیگر از موتور های جست و جو دیتا های کاربران را جمع آوری می کند که البته این مورد یک چیز اجتناب ناپذیر است و چاره ای هم برای مقابله با آن نیست.
Duckduckgo
به اسم جالب و بامزه این موتور جست و جو نگاه نکنید، این موتور جست و جو یکی از جدی ترین و بهترین موتورهای جستجو محسوب می شود. این موتور جست و جو دقیقا همان نکته منفی ای که بیشتر موتور های جست و جو حتی گوگل دارند را ندارد. یعنی این موتور جست و جو به حریم شخصی کاربر خود احترام می گذارد و اطلاعات شخصی جست و جوی کاربر خود را دنبال نمی کند. این موتور جست و جو به شما اجازه می دهد که جست و جو های تصاویر، نقشه ها و ویدیو ها را انجام بدهید. همچنین این موتور جست و جو دارای امکان Zero-click باعث می شود تمام اطلاعات مربوط به سرچ شما نمایش داده شود. اطلاعاتی که این موتور جست و جو برایتان فراهم می کند معمولا دقیق ترین اطلاعات هستند.
نکات مثبت:
- اطلاعات کاربران را Track یا کاتالوگ نمی کنند.
- نتایج جست و جوی آن سریع و فوری است.
- رابط کاربری تمیز و مرتب و به شدت به درد بخوری دارد.
نکات منفی:
- نتایج شخصی نیستند و بر پایه سلیقه مخاطب به او نشان داده نمی شوند.
- نتایج تصاویر آن بسیار محدود هستند.
سخن پایانی
در این مقاله تلاش شد که بهترین موتورهای جستجو به غیر از گوگل به شما معرفی بشود. موتور های جست و جویی که هرکدام از آن ها امکانات خاص خودشان را دارند و از الگوریتم های خاصی هم پیروی می کنند که در امور سئو سایت باید حواسمان به آن ها باشد. حال دیگر انتخاب با شماست که امکانات کدام مرورگر ها را دوست دارید و می خواهید که از کدام استفاده کنید. بله درست است! دست آخر همه ما از گوگلیم به گوگل نیز باز می گردیم! اما بد نیست که گاهی به سراغ موتور های جست و جوی دیگر هم برویم و آن ها را امتحان کنیم، شاید خوشمان بیاید. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید و امیدواریم که مورد توجه شما قرار گرفته باشد.
منبع:
Rapidapi