قبلا هم بار ها به شما گفته بودیم که سایت ها فقط برای شرکت ها و برند ها نیستند. یک سایت می تواند برای یک شخص خاص باشد. منظور ما هم از یک شخص خاص، فقط یک فرد مشهور نیست و ممکن است هرکسی بخواهد به هر نحوی روی برندسازی شخصی خودش کار کند. برای همین هم هستش که به یک سایت نیاز دارد و احتمالا هم بهتر است از وردپرس شروع کند. پس در اینجا می خواهیم بهترین قالب های شخصی وردپرس را به شما معرفی کنیم که شما هم برای برندسازی شخصی خودتان یکی از آن ها را انتخاب کنید و برندسازی شخصی خودتان را قوی شروع کنید. ما در این مقاله قالب ها را به شما معرفی می کنیم، توضیحی درباره آن ها می دهیم و ویژگی های مثبت و منفی (که زیاد هم نیست) را به شما خواهیم گفت. در این مقاله با ما همراه باشید.
میخوای بعدا بخونی ؟
دانلــــــود PDF
فهرست
C
قالب های شخصی وردپرس
C
بهترین قالب های شخصی وردپرس کدام اند؟
آشنایی با انواع خدمات طراحی سایت تابان شهر
مشاهده خدمات
بهترین قالب های شخصی وردپرس
هرکسی می تواند خودش یک برند باشد. خیلی از انسان ها را ما به صورت تکی می شناسیم و گاهی ممکن است اسم شرکتی که در آن کار می کنند یا مدیر آن هستند را ندانیم. یکی از بارز ترین مثال ها هم ایلان ماسک است که خیلی از مردم دنیا اسم او را شنیده اند اما کمتر از خیلی می دانند که صاحب کمپانی تسلا است. خیلی قرار نیست مقدمه چینی بکنیم و فقط قرار است چند نکته درباره بهترین قالب های شخصی وردپرس بگوییم و سپس به سراغ آن ها برویم. قبلا در بخش بهترین قالب های وردپرس به سراغ قالب های ورزشی وردپرس رفتیم و این مقاله هم در همان فرمت است و قرار است ایندفعه قالب های طراحی سایت شخصی را مورد بررسی قرار دهیم. قالب هایی که به راحتی قابل ویرایش هستند و می توانید آن ها را به طراحی سایت مخصوص خود تبدیل کنید.
بهتر است بدون معطلی به سراغ این قالب ها برویم و درباره ویژگی های هرکدام توضیحاتی را به شما ارائه بدهیم. قبل از آن هم به شما بگوییم که لیست ما ترتیب ندارد و تمامی این قالب ها جز بهترین قالب های شخصی وردپرس هستند فقط اینکه کدام یک از آن ها را برای طراحی سایت خود انتخاب کنید کاملا بستگی به شما دارد و نیازی که از یک سایت دارید. حال با خواندن ویژگی های قالب ها، بهتر به این موضوع پی خواهید برد.
بهترین قالب های شخصی وردپرس کدام اند؟
Astra
اگر با طراحی سایت آشنا باشید احتمالا با این مورد از بهترین قالب های شخصی وردپرس آشنا هستید. این قالب آنقدر خوب است که برای خیلی از حوزه ها می شود از آن استفاده کرد اما یکی از بهترین استفاده ها از آن برای برندسازی شخصی است. یک قالب سریع، ریسپانسیو، کاملا قابل سفارشی سازی، سبک و دارای بیش از 180 قالب آماده برای طراحی سایت که با وجود این ویژگی ها بعید است که نخواهید به سمت آن بروید. این قالب با تمامی ویرایشگر های وردپرس از جمله گوتنبرگ، ویژوال کامپوزر، المنتور و … همسان سازی شده است.
نکات مثبت:
- دارای بیش از 180 قالب آماده
- سفارشی سازی آسان بدون نیاز به کدنویسی
- سریع و سبک
- همسان با بیشتر ادیتور های وردپرس و حتی ووکامرس
- کاملا سئو پذیر و بهینه برای موتور های جست و جو
ویژگی های منفی:
- طراحی پست های بلاگ و کامنت های آن سادست. (خیلی سادست!)
- شخصی سازی در نسخه رایگان آن محدود است.
Blocksy
Blocksy هم مانند Astra ویژگی های جذابی دارد و یکی از بهترین قالب های شخصی وردپرس محسوب می شود. این قالب سریع، ریسپانسیو، مناسب برای فعالیت های فروشگاه اینترنتی و دارای کدنویسی بسیار مرتب است. شما این قالب را می توانید به بیشتر زبان ها از جمله فارسی تبدیل کنید. این قالب سئو پذیری بالایی دارد و با تمام صفحه ساز های وردپرس هم همسان است. این قالب با تکنولوژی روز دنیا طراحی شده است که نوید یک تجربه کاربری عالی را به ما می دهد.
ویژگی های مثبت:
- 17 قالب آماده برای ایمپورت روی این قالب
- همسان با المنتور، گوتنبرگ، ویژوال کامپوزر، بریزی و …
- قابلیت Dark Mode
- تایپوگرافی پیشرفته
- دکمه های اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی همسان شده
- بسیار همسان با ووکامرس
- سئو پذیری بالا همراه با کد های مرتب
ویژگی های منفی:
- تعداد قالب های محدود (حداقل در مقایسه با Astra)
- سخت بودن نسبی تنظیمات آن برای افراد تازه کار
GeneratePress
یکی از بهترین و سبک وزن ترین قالب های وردپرس که تمرکز آن روی کارکرد و سرعت می باشد. این قالب تنها 10 کیلو بایت به صفحه اضافه می کند و با بشتر صفحه ساز های وردپرس مثل گوتنبرگ، المنتور و … همسان است. این قالب 60 مدل رنگ بندی مختلف دارد، 9 منطقه ویجت و 5 لای اوت سایدبار و بسیار امکانات دیگر را هم یدک می کشد.
ویژگی های مثبت:
- دارای بیش از 85 قالب آماده وب سایت
- سریع، سبک و ریسپانسیو
- قابلیت سفارشی سازی کامل قالب
- قابلیت سفارشی سازی کارکرد CSS
- 14 ماژول پیشرفته برای نسخه پیشرفته
ویژگی های منفی:
- امکانات محدود برای نسخه رایگان
Kadence
کادنس یکی از بهترین قالب های شخصی وردپرس می باشد که مینیمال، سریع و ریسپانسیو می باشد. این قالب این امکان را به کاربر می دهد که هر نوع هدر و فاستری را در چند دقیقه طراحی کند و صفحه ساز آن هم از Drag and Drop بسیار ساده استفاده می کند. بیشتر افزونه های وردپرس نیز با این قالب همسان می باشند.
ویژگی های مثبت:
- دارای 40 قالب آماده سایت
- ساخته شده با فایل های سبک جاوا اسکریپت
- قابلیت دسترسی آسان برای آنالیزور ها
- فوتر و هدر ساز پیشرفته با قابلیت Drag and Drop
- سئو پذیری عالی
ویژگی های منفی:
- تعداد محدود قالب ها برای شروع کار
- سفارشی سازی سردرگم کننده برای تازه کار ها
Neve
Neve بسیار سریع است، ریسپانسیو است، سبک است و در نتیجه یکی از بهترین قالب های شخصی وردپرس به شمار می رود. این قالب سئو پذیری بالایی دارد و با بیشتر صفحه ساز ها مثل المنتور، بریزی، گوتنبرگ، دیوی و … هم همسان است. شما با این قالب قابل ترجمه می توانید به راحتی سایت شخصی خودتان را راه اندازی کنید.
ویژگی های مثبت:
- دارای بیش از 100 قالب آماده سایت
- تنظیم و استفاده آسان
- سبک و سریع
- طراحی کاملا قابل شخصی سازی
- همسان با بیشتر صفحه ساز ها و همچنین ووکامرس
- همسان با AMP و در نتیجه عملکرد عالی روی موبایل
ویژگی های منفی:
- شخصی سازی رنگ محدود در نسخه رایگان
Customify
کاستمویفای یکی از بهترین قالب های شخصی وردپرس است. این قالب بسیار کاربر پسند و بهینه برای موتور های جست و جو می باشد. این قالب با صفحه ساز هایی مانند المنتور، دیوی، ویژوال کامپوزر، بیور بیلدر، سایت اوریجین و … همسان است و به راحتی هم شخصی سازی می شود.
ویژگی های مثبت:
- بیشتر از 5 وب سایت آماده برای ایمپورت
- هدر و فوتر ساز قابل شخصی سازی
- همسان با المنتور، دیوی، بیور بیلدر و …
- کاملا سئو پذیر و سازگار با قوانین موتور های جست و جو
- آپشن های تایپوگرافی بی نهایت
- طراحی منحصر به فرد برای تبلت و موبایل
ویژگی ها منفی:
- استایل قدیمی و غیر مدرن
- قالب های آماده بسیار محدود (حتی محدود تر از Blocksy)
Shapley
شیپلی را می توان معروف ترین و بهترین مورد قالب های شخصی وردپرس تک صفحه ای دانست. امکانات شخصی سازی این قالب بسیار عالیست و تمامی افزونه های محبوب وردپرس مانند ووکامرس، یاست، جت پک، Gravity Forms، Google Analytics و … را هم پشتیبانی می کند. تنظیمات آن آسان است و پروسه تنظیمات تک صفحه ای آن عالی است.
ویژگی های مثبت:
- ریسپانسیو بودن همراه با رویکرد Mobile-first
- پشتیبانی از شخصی سازی های اضافی
- تصویر پس زمینه فول اسکرین
- لی اوت تک صفحه ای آسان
- همسان با ووکامرس
ویژگی های منفی:
- برای کسانی که دنبال تنوع دیزاین هستند مناسب نیست.
- با المنتور همسان نشده است.
Sinatra
سیناترا یک قالب سبک، ریسپانسیو، قابل شخصی سازی است و در نتیجه یکی از بهترین قالب های شخصی وردپرس محسوب می شود. این قالب که چندین هدف را به غیر از برندسازی شخصی می توان در آن پیشبرد طراحی ساده و در عین حال زیرکانه ای دارد. این قالب با صفحه ساز گوتنبرگ همسان است و افزونه های محبوبی مانند ووکامرس، افزونه های سئو، جت پک و موارد دیگر را پشتیبانی می کند.
ویژگی ها مثبت:
- سبک و ریسپانسیو
- کاملا قابل سفارشی سازی
- همسان با گوتنبرگ و ووکامرس
- کد های سازگار با سئو
- ترجمه آماده
ویژگی های منفی:
- آپشن های طراحی محدود
- ناهمسان با المنتور
PopularFX
این مورد از بهترین قالب های شخصی وردپرس به کمیت قالب های آماده اش معروف است که بیش از 350 طراحی آماده می باشند. این قالب سبک، ریسپانسیو و قدرتمند است که برای کاربرانی که می خواهند چندین هدف طراحی سایت را پیش ببرند مناسب است.
ویژگی های مثبت:
- بیش از 350 قالب آماده
- ویرایش زنده با کارکرد های درک اند دراپ
- همسان با فونت های گوگل
- کاملا ریسپانسیو برای تمامی پلتفرم ها
- دارای انیمیشن ها و دیگر افکت های تصویری
- دارای چندین ویجت برای طراحی های بهتر
ویژگی های منفی:
- طراحی های آماده آن که از نظر بصری المان های زیادی دارند، سرعت سایت را کمی پایین می آورند.
- با المنتور همسان نیست.
Inspiro
Inspiro (در اینجا نسخه سبک آن) یکی از بهترین قالب های شخصی وردپرس چند رسانه ای می باشد. این قالب سبک، ریسپانسیو و قدرتمند است و در پس زمینه آن هم می توانید از ویدیو هم استفاده کنید. این قالب با صفحه ساز هایی مانند المنتور، ووکامرس، بیور بیلدر و … نیز همسان است.
ویژگی های مثبت:
- پشتیبانی از ویدیو پس زمینه
- موبایل فرندلی
- همسان با ووکامرس، المنتور و …
- طراحی متمرکز بر ویدیو و تصویر
- سبک
ویژگی های منفی:
- آپشن های زیادی برای طراحی در اختیارمان قرار نمی دهد.
- هزینه آن نسبت به امکاناتش زیاد است. (نسخه پیشرفته)
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی بهترین قالب های شخصی وردپرس پرداختیم که استفاده از هرکدام از آن ها می تواند یک تجربه جذاب برای شما باشد. اما بهتر است بدانید که سایت شما دقیقا به ویژگی های کدام یک از این قالب ها نیاز دارد و با انتخاب یکی از آن ها، برندسازی شخصی خودتان را شروع کنید. ممنون که در این مقاله همراه ما بودید.
منبع:
Happyaddons