شبکه ایمن

9 مورد از تکنولوژی های طراحی سایت در سال 2022

طراحی سایت از آن دسته کار هاییست که برای انجام آن تکنیک ها و قوانین بسیاری وجود دارد. اگر یک برنامه نویس باشید، می دانید که طراحی سایت ابزار کار خودش را دارد و به چند خط کدنویسی محدود نمی شود. در نتیجه اینجا ما می خواهیم به سراغ این ابزار ها برویم. ابزار هایی که مستقیم و غیر مستقیم به ما در طراحی سایت کمک می کنند که به آن ها تکنولوژی های طراحی سایت می گوییم. در نظر داشته باشید که یک سری از این تکنولوژی ها را نه فقط برنامه نویس ها، بلکه افراد عادی هم برای امور خود استفاده می کنند اما کارکرد های آن ها در برنامه نویسی کمی متفاوت است. در این مقاله تمامی این 9 تکنولوژی را با یکدیگر بررسی می کنیم و کارکرد هرکدام از آن ها را به شما توضیح می دهیم. پس همراه ما باشید.

میخوای بعدا بخونی ؟

دانلــــــود PDF

فهرست

C

تکنولوژی های طراحی سایت

C

تکنولوژی های طراحی سایت کدام اند؟

خدمات طراحی سایت با هر تکنولوژی

مشاهده خدمات تکنولوژی های طراحی سایت

تکنولوژی های طراحی سایت

وقتی صحبت از طراحی سایت و ابزار های کار با آن می شود، شاید اولین چیزی که به ذهن برنامه نویسان بیاید، زبان های برنامه نویسی است. مسلما زبان های برنامه نویسی جزوی از تکنولوژی های طراحی سایت به شمار می روند اما این زبان های برنامه نویسی کافی نیستند. موارد دیگری هم وجود دارند که به ما در طراحی سایت یا کمک می کنند و یا به طور کلی اساس طراحی سایت و برنامه نویسی را تشکیل می دهند. دقت داشته باشید که زمانی که می خواهید طراحی سایت انجام دهید، بهتر است تمامی این تکنولوژی های مورد نیاز را بشناسید تا بتوانید آن طور که باید طراحی سایت را انجام بدهید.

اول از همه این موضوع را هم باید به شما خاطر نشان کنیم که این مواردی که نام خواهیم برد، هر کدام ممکن است به چند دسته جداگانه هم تقسیم بندی شوند. به این صورت که 9 موردی که ما نام می بریم، خود تکنولوژی های وب هستند که چند مورد از آن ها به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شوند. این “ابزار های طراحی سایت” کاری می کنند که ساخت یک سایت برای ما میسر شود و بتوانیم با کمک آن ها، کسب و کار ودمان یا دیگران را راه اندازی کنیم. قصد نداریم زیاده گویی کنیم و می خواهیم بدون معطلی به سراغ این تکنولوژی ها برویم و آن ها را به شما معرفی کنیم. پس در این مقاله همراه ما باشید.

تکنولوژی های طراحی سایت کدام اند؟

مرورگر ها

این مورد از تکنولوژی های طراحی سایت از آن مورد هاییست که همه می شناسند. نیازی نیست که حتما برنامه نویس باشید که با مرورگر ها کار کنید، شما به عنوان یک مخاطب دنیای وب هم با مرورگر ها کار می کنید و همین حالا که دارید این مطلب را مطالعه می کنید، در حال استفاده از یک مرورگر هستید. اما لازم است این موضوع را هم بدانید که مرورگر ها هم جزوی از ابزار های طراحی سایت به شمار می روند که شامل موارد زیر می شوند:

Google Crome: محبوب ترین مرورگر حال حاضر جهان که توسط گوگل ارائه شده است.

Safari: مرورگر اپل و IOS

Firefox: یک مرورگر منبع باز خوب که توسط Mozilla حمایت می شود.

Internet Explorer: همان مرورگر پیشفرض ویندوز که برای مایکروسافت است. (همان که برای دانلود مرورگر های دیگر از آن در ویندوز استفاده می کنیم.)

مرورگر ها

HTML و CSS در طراحی سایت

شاید دیده باشید که کسی به اشتباه به HTML زبان برنامه نویسی گفته باشد. در حالی که HTML یک زبان مارک آپ نویسی است که برای طراحی سایت، اولین چیزی است که باید یاد بگیرید. در واقع HTML به مرورگر ها کمک می کند که سایت شما را تشخیص دهند و درخواست شما را دریافت کنند.

مورد بعدی CSS است که مخفف Cascading Style Sheets است که تعیین می کند که المان های HTML چگونه روی صفحه شما نمایش داده شوند. این دو تکنولوژی های طراحی سایت در واقع اصلی ترین ابزار های شما برای ساخت یک سایت هستند که در ساده ترین سایت ها هم می توانید وجود این دو را ببینید.

HTML و CSS در طراحی سایت

شاید دیده باشید که کسی به اشتباه به HTML زبان برنامه نویسی گفته باشد. در حالی که HTML یک زبان مارک آپ نویسی است که برای طراحی سایت، اولین چیزی است که باید یاد بگیرید. در واقع HTML به مرورگر ها کمک می کند که سایت شما را تشخیص دهند و درخواست شما را دریافت کنند.

مورد بعدی CSS است که مخفف Cascading Style Sheets است که تعیین می کند که المان های HTML چگونه روی صفحه شما نمایش داده شوند. این دو تکنولوژی های طراحی سایت در واقع اصلی ترین ابزار های شما برای ساخت یک سایت هستند که در ساده ترین سایت ها هم می توانید وجود این دو را ببینید.

فریم ورک های توسعه وب

مورد بعدی از تکنولوژی های طراحی سایت فریم ورک ها هستند که انواع مختلفی دارند. این فریم ورک ها به برنامه نویسان کمک می کنند که به جای اینکه کار های بیهوده برای طراحی سایت انجام دهند، مستقیم مشغول به کار شوند. برای اینکه بهتر مفهوم فریم ورک ها را متوجه شویم چند مورد از این فریم ورک ها را به شما معرفی می کنیم.

Angular: انگولار یکی از تکنولوژی های طراحی سایت اخیر به حساب می آید که به طور اختصاصی برای اپلیکیشن های پویای وب طراحی شده است. با این فریم ورک شما می توانید به راحتی اپلیکیشن های بر پایه Front-End را طراحی کنید. بدون اینکه نیاز به فریم ورک یا پلاگین دیگری داشته باشید.

Ruby on Rails: روبی آن ریلز یک تکنولوژی برای بخش سرور وب سایت است که توسعه وب اپلیکیشن ها را سریع و آسان تر می کند. این فریم ورک هم کد های لازم را برای طراحی دارد و هم اینکه با سریعترین حالت ممکن کار را برای شما انجام می دهد.

YII: Yii یک فریم ورک توسعه وب اپلیکیشن منبع باز است که در PHP5 ساخته شده است. این فریم ورک بسیار بهینه کار می کند و ابزار های زیادی برای دیباگ کردن(رفع اشکال در کد ها) و تست اپ به ما می دهد.

Meteor JS: این فریم ورک در Node.js نوشته شده است که به شما اجازه می دهد وب اپلیکیشن های ریل تایم فعال در لحظه) برای پلتفرم های مختلف طراحی کنید. این فریم ورک طراحی سایت را به شدت برای شما آسان تر خواهد کرد.

فریم ورک های دیگری هم مانند Django، Laravel، Zend و Express.js هم وجود دارند که برای موارد خاص مشابه موارد بالا مورد استفاده قرار می گیرند. پیشنهاد می کنیم درباره هر کدام از آن ها جداگانه مطالعاتی را انجام بدهید.

زبان های برنامه نویسی طراحی سایت

به یکی از مهمترین تکنولوژی های طراحی سایت رسیدیم که زبان های برنامه نویسی هستند. همان زبان هایی که توسط آن ها، کد های لازم برای اجرا در سایت نوشته می شوند. چند تا از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی سایت شامل موارد زیر می شوند:

Java Script: زبان برنامه نویسی ای که توسط تمامی مرورگر ها و فریم ورک ها مورد استفاده قرار می گیرد.

CoffeeScript: نمونه دیگری از جاوا اسکریپت که کمی ساده تر می باشد.

Python: توسط فریم ورک Django مورد استفاده قرار می گیرد که با محاسبات عددی توسعه را انجام می دهد.

Ruby: این برنامه توسط فریم ورک Ruby on Rails استفاده می شود.

PHP: یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی که توسط وردپرس هم مورد استفاده قرار می گیرد. ویکی پدیا و فیسبوک هم از همین زبان استفاده می کنند.

Go: یک زبان برنامه نویسی جدید که تمرکز آن روی سرعت سایت است.

Swift: جدید ترین زبان برنامه نویسی توسعه داده شده توسط اپل

Java: توسط اندروید و اپلیکیشن های دسکتاپ مورد استفاده قرار می گیرد.

زبان های برنامه نویسی

پروتکل های وب

دستورالعمل هایی که برای چگونگی انتقال اطلاعات و رد و بدل کردن آن ها وجود دارد را پروتکل می گویند. به چند مورد از این پروتکل ها اشاره خواهیم کرد:

HTTP: این پروتکل است که اجازه می دهد هر وب سایتی روی مرورگر ها اجرا بشوند. این پروتکل درخواست وب سایت را به سرور های گوگل می دهد و پاسخ را با HTML، CSS و جاوا اسکریپت دریافت می کند.

DDP: این پروتکل از WebSocket ها استفاده می کند که یک اتصال بین کاربر و سرور برقرار سازد. در نتیجه آن شما می توانید تمامی بروزرسانی های سایت را در لحظه نیز دریافت کنید و نیازی به رفرش کردن مرورگر ندارید.

REST: این مورد بیشتر برای API ها کاربرد دارد و از روش های استانداردی مانند Get، POST و PUT استفاده می کند تا اطلاعات را بین اپلیکیشن ها جا به جا کند.

API ها

یکی دیگر از تکنولوژی های طراحی سایت API ها هستند که به توسعه دهندگان اجازه می دهد که یک سری از کارکرد های اپلیکیشن ها را بدون به اشتراک گذاری کد انجام بدهند. بهترین API ها توسط شرکت هایی مانند فیسبوک، توییتر و گوگل ساخته شده اند.

فرمت های داده

دیتا در یک ساختار به نام Data Format ذخیره می شود که چند تا از آن ها شامل موارد زیر می شوند:

JSON: این مورد که مخفف Java Script Object Notation است یک سینتاکس برای ذخیره و انتقال داده ها می باشد. JSON در حال حاضر به یکی از محبوب ترین دیتا فرمت ها تبدیل شده است.

XML: بیشتر توسط سیستم های مایکروسافت مورد استفاده قرار می گیرد که یکی دیگر از محبوب ترین دیتا فرمت ها می باشد.

CSV: داده ها را بوسیله کاما (Commas;) فرمت بندی می کند. مانند داده های اکسل

بخش Client-side

به هر کدام از کاربران سایت یا برنامه می گویند کلاینت. این کلاینت ها می توانند کامپیوتر ها، دستگاه های موبایل، تبلت ها و… باشند. معمولا چند کلاینت می توانند در یک سرور با یک سایت یا برنامه در ارتباط باشند.

بخش Server-side

به کد هایی که در سرور ذخیره می شوند کد های سرور ساید می گویند. کلاینت درخواست را به سرور ارسال می کند و سپس سرور به آن با اطلاعات به دست آورده پاسخ می دهد.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم که یک دید کلی از تکنولوژی های طراحی سایت را به شما بدهیم. هر کدام از این تکنولوژی ها خودشان دنیای جداگونه خودشان را دارند و ما شاید توانستیم بعضی از آن ها را فقط در یک پاراگراف تعریف کنیم. پیشنهاد ما به شما این است که در زمان طراحی سایت، حتما ابزار های لازم کار خودتان را بشناسید و درباره آن ها مطالعه کنید. این موضوع باعث می شود که طراحی سایت شما به بهترین نحو ممکن انجام بشود. ممنون که در این مقاله هم همراه ما بودید و امیدواریم که توانسته باشیم شما را به هدفتان نزدیک تر کنیم.

منبع:

Tms-outsource

دیدگاهتان را بنویسید